Strekkodene våre brukes for tiden i følgende land over hele verden: Australia, Bahrain, Belgia, Brasil, Kambodsja, Kamerun, Canada, Kanaløyene, Kina, Cookøyene, Curacao, Kypros, Danmark, Den dominikanske republikk, Øst-Timor, England, Fiji, Finland, Frankrike, Tyskland, Ghana, Hellas, Hong Kong, India, Irland, Israel, Italia, Jamaica, Japan, Jersey, Kiribati, Kuwait, Libanon, Litauen, Malaysia, Kypros, Kina, Malta, Mauritius, Mexico, Mosambik, Nederland, Ny-Caledonia, New Zealand, Nigeria, Norge, Papua Ny-Guinea, Portugal, Rarotonga, Rwanda, Singapore, Skottland, Slovakia, Slovenia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Spania, Sultanatet Oman, Surinam, Sveits, Sverige, Taiwan, Thailand, Tonga, De forente arabiske emirater, Uganda, Storbritannia, USA, Vanuatu, Nigeria, Wales, Zambia
Denne listen utvides stadig, så gi oss beskjed hvis landet ditt ikke er på listen, så vi kan se om det er et nytt land. Eller du kan bli den første.
Hvis du er interessert i flere detaljer, kan du se forskjellen mellom UPC-A og EAN-13..
Strekkoder brukes til å se prisen på hvert produkt som skannes i kassen.
Strekkoder brukes til å holde oversikt over lagerbeholdningen og se, basert på skanningen i kassen, når et produkt (eller en produktvariant) må bestilles på nytt.
Dette betyr at hvis forhandleren bare bruker strekkoder av den første grunnen, kan det være greit å bruke samme strekkode for ulike produktvarianter (for eksempel et produkt i ulike farger eller størrelser). Men hvis forhandleren også bruker strekkoden til grunn nr. 2, er det nødvendig å ha en strekkode for hver produktvariant.
Vanligvis foretrekker forhandlere produkter som er enkle å håndtere. Noen forhandlere vil helst unngå produkter der noen må telle og holde styr på hvor mange som er igjen i hver størrelse og farge. Derfor anbefaler vi en strekkode for hver produktvariant.
På slutten av 1990-tallet fusjonerte UCC med GS1 og ble til GS1-US. Som en del av denne endringen bestemte de seg for å begynne å kreve årlige lisensavgifter for alle medlemmene, også de som hadde betalt en engangsavgift for strekkodenumre på 1990-tallet. Mange av disse medlemmene var selvsagt ikke fornøyd med de nye årlige lisensavgiftene, så en gruppe av dem bestemte seg for å klage på GS1. Medlemmene vant i retten tidlig på 2000-tallet, noe som resulterte i et forlik på flere millioner dollar for GS1. En annen konsekvens av dette søksmålet er beviset på at de opprinnelige numrene som ble utstedt av UCC på 1990-tallet, er utenfor GS1s kontroll nå, og at det derfor ikke kreves noen lisensavgift. Dette er numre som er kjøpt av forhandlere og videresolgt. De er nye numre, ettersom de aldri har vært brukt på et detaljhandelsprodukt og er en del av GS1-systemet.
- Billige strekkoder – 1 strekkodepakke starter på £166 og blir billigere jo flere du kjøper.
- Ingen løpende avgifter – strekkoder selges til en engangspris, så du betaler bare én gang.
- Strekkodebilder levert – Vi tilbyr også strekkodebilder med høy oppløsning (600 dpi) i 5 ulike formater (Bitmap, eps, TIFF, JPEG og PDF).
- Ingen obligatoriske medlemskap – Disse inkluderer tidkrevende skjemaer og pengeslukende avgifter.
- Rask service – du mottar strekkodene dine umiddelbart (hvis du bestiller en strekkode for detaljhandel) eller innen 12 timer. Vi kan fremskynde tjenesten hvis du trenger noe raskt.
- Kan levere akkrediterte verifiseringsrapporter – vi kan levere uavhengig godkjente verifiseringsrapporter, noe som betyr at strekkodene våre godtas av flere butikker enn noen annen forhandler.
Ta gjerne en titt her for mer informasjon.
Vi kan også organisere uavhengig akkrediterte strekkoderevisjoner, noe som betyr at våre strekkoder aksepteres av flere butikker enn hos noen annen forhandler.
For mer informasjon om hvilke butikker som ikke godtar strekkoden vår og hvilke som krever bekreftelsesrapporter, se Strekkodeaksept.
Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.