Strekkode registrering

Strekkode registrering IBNREG

Registrer strekkodene dine i IBNREG

Vi tilbyr våre kunder strekkoderegistrering. Det betyr at vi legger inn strekkodenummeret ditt og relevant produktinformasjon i de store internettdatabasene. Dette utvider produktets internettprofil og sikrer at produktet ditt vises når strekkoden skannes, f.eks. med en mobilapp-skanner (f.eks. Red laser).

Denne registreringen er en tilleggstjeneste vi tilbyr, og er ikke nødvendig ettersom det ikke finnes noen sentralisert database for strekkoder. Registrering av strekkoder på nettet kan imidlertid gi en rekke fordeler:

  1. Kundene kan enkelt få tilgang til informasjonen som er knyttet til produktet ditt. Strekkoderegistrering er også nyttig i forbindelse med enkelte appskannere for mobiltelefoner (f.eks. Zebra-appen), slik at produktinformasjonen vises når strekkoden skannes. Klikk her for mer informasjon om apper for strekkodeskanning.
  2. Kundene finner produktet ditt raskere når de bruker søkemotorer. Ved å registrere EAN-nummeret ditt kan du forbedre produktets internettprofil, noe som betyr at produktet dukker opp på Google eller andre søkemotorer hvis strekkodenummeret ditt blir tastet inn.
  3. Å bli funnet raskere betyr også mer salg.
  4. Ulovlig bruk av EAN-nummeret ditt kan enkelt forhindres. Når produktet ditt først er registrert i en internettdatabase, er det svært lite sannsynlig at det vil bli brukt ulovlig på Amazon eller lignende nettsteder. (Hvis en rask sjekk på internett viser at det allerede finnes et produkt som er registrert under et ulovlig nummer, vil de fleste sannsynligvis ikke bruke nummeret).

I våre strekkodepakker er denne strekkoderegistreringen inkludert. Hvis du har mottatt en strekkode utenfor en strekkodepakke, kan du kjøpe registreringen av oss.

kjøp stregkoderegistrering

  • registrering av strekkodenumre i IBNREG-databasen
ekskl. moms
150.00per stk.
-0%
140.00per stk.
-7%
130.00per stk.
-13%
10×
120.00per stk.
-20%
20×
110.00per stk.
-27%
30×
100.00per stk.
-33%
50×
Strekkoderegistrering
Merk – dette er allerede inkludert hvis du kjøper en av strekkodepakkene våre, så det er bare nødvendig hvis du har kjøpt strekkoder andre steder eller en strekkode uten strekkodepakken.

Hvis du har spørsmål om strekkoderegistrering, er du velkommen til å kontakte oss.

Hva er forskjellen mellom EAN, GTIN og strekkode?

Det er ingen forskjell på EAN og GTIN. Offisielt ble betegnelsen EAN («European Article Number») erstattet av betegnelsen GTIN i 2009, men dette er ennå ikke blitt vanlig språkbruk. Når folk sier «GTIN» eller «EAN-kode», mener de ofte kombinasjonen av et 13-sifret EAN-nummer og en strekkode.
Dette er forståelig fra et praktisk synspunkt, men ikke helt korrekt. Strekkoder er ganske enkelt en oversettelse av det 13-sifrede nummeret til en grafisk form som gjør det mulig å lese strekkoden med en skanner.

Det 13-sifrede nummeret er faktisk tilstrekkelig til å identifisere produktet, men strekkoden er nødvendig for skanneprosessen.

Hos Barcodes Norway kan du kjøpe et 13-sifret EAN-nummer med sikkerhetssertifikat for merking av produktet ditt. Eller du kan velge vår EAN-strekkodepakke, som i tillegg til EAN-nummeret også inneholder den tilhørende grafiske strekkoden.