QR-koder

QR-koder streckkod typer qr

kjøp QR-kode

 • QR-kode billeder i .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-format
 • QR-kode billeder i .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-format
 • QR-kode type: statisk
 • Umiddelbar levering via e-post
 • Ubegrenset antall skanninger
 • QR-kode billeder i .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-format
 • QR-kode type: dynamisk
 • Umiddelbar levering via e-post
 • Ubegrenset antall skanninger
 • Livstids omdirigering
 • QR-kode billeder i .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-format
 • QR-kode type: VCARD
 • Ubegrenset antall skanninger

Velg et alternativ
statisk
dynamisk
VCARD
ekskl. moms
100.00per stk.
-0%
75.00per stk.
-25%
60.00per stk.
-40%
50.00per stk.
-50%
10×
100.00per stk.
-0%
75.00per stk.
-25%
60.00per stk.
-40%
50.00per stk.
-50%
10×
100.00per stk.
-0%
75.00per stk.
-25%
60.00per stk.
-40%
50.00per stk.
-50%
10×
QR-kodeQR-kodeQR-kodeQR-kode

Produktinformasjon

Beskrivelse

En QR-kode (Quick Response Code) er den mest populære typen 2D «matrisestrekkode». Den kan enkelt leses av smarttelefoner og kameratelefoner (hvis de har en strekkodeleser-app) og kan brukes på mange forskjellige måter. Den brukes ofte til å koble personer som skanner koden, til en bestemt nettside.

Skreddersydde QR-koder for din bedrift

Ta kontakt med oss hvis du ønsker en tilpasset QR-kode med tekst over koden (f.eks. firma- eller produkttittel) eller i farger.

Individualiseret QR-kod

For å sikre at den fysiske QR-koden får lengre levetid, anbefaler vi at du programmerer QR-koden med en QR-omdirigering. Da kan du omdirigere QR-koden til ulike lenker flere ganger i fremtiden uten å endre den fysiske QR-koden. Det gir deg også mulighet til å overvåke trafikken fra QR-koden.

De ulike typene QR-koder

Vi har tre typer QR-koder tilgjengelig her for nettadresser – statiske, VCARD og dynamiske (via URL-hostingtjeneste).

STATISKE QR-koder

Disse QR-kodene henviser direkte til URL-lenken din.

 • Disse er permanente – de fungerer så lenge nettadressen til nettstedet ditt ikke endres.
 • De kan ikke endres ettersom URL-en er kodet direkte i QR-koden.
 • Ubegrenset antall skanninger

Disse QR-kodene kan også brukes til andre ting enn nettadresser, for eksempel til å kode tekst, sende e-post eller tekstmeldinger.

QR-koder med VCARD

Disse QR-kodene inneholder kontaktinformasjon som navn, adresse og nettside, som er en del av visittkortet ditt.

 • Når den skannes, viser mobiltelefonen innholdet som en kontakt som kan legges til i kontaktboken din.
 • De er permanente (statiske).
 • De kan ikke endres ettersom kontaktinformasjonen er kodet direkte i QR-koden.
 • Ubegrenset antall skanninger

DYNAMISKE QR-koder

Disse benytter vår Dynamic QR Code-tjeneste, som gjør det mulig å endre mål-URL-en gjentatte ganger i fremtiden ved behov.

Livsvarige funksjoner: Den dynamiske QR-koden, med mulighet for omdirigering, fungerer GRATIS i to år og fortsetter deretter å fungere så lenge du betaler en årlig avgift på 20 DKK.

Ubegrenset URL-omdirigering: Oppgi en URL-lenke ved første kjøp. Du kan be oss om å omdirigere URL-lenken så mange ganger du vil, mot en kostnad på 10 kr for hver omdirigering.

Bruk

Nettsteder (URL)

Hvis du vil at QR-koden skal lede til en URL, kan du bestille statiske eller dynamiske QR-koder, avhengig av om du senere vil endre URL-en du blir omdirigert til.

Hvis du vil at QR-koden skal lede en smarttelefonbruker til en bestemt nettside, oppgir du nettadressen i avsnittet «Tilleggsinformasjon» når du betaler (eller sender den til oss). Vi gjør den om til en QR-kode for deg.

Visittkort (VCard)

Denne typen QR-koder brukes hovedsakelig på visittkort. Når en QR-kode på et visittkort skannes av en smarttelefon, vises personens visittkortopplysninger på smarttelefonens skjerm. Smarttelefonbrukeren kan deretter lagre personen som en «kontakt» på telefonen.

Hvis du vil at QR-koden skal inneholde informasjon om visittkortet ditt (VCard eller MeCard), må du oppgi følgende informasjon under «Tilleggsinformasjon» når du sjekker ut. Merk: Hvis du vil at QR-koden skal være liten (f.eks. 3 cm x 3 cm), kan du bare oppgi den viktigste informasjonen og utelate resten:

Navn:
Organisasjon:
Stillingstittel:
Adresse: (gate, postnummer, by, delstat/provins, land)
Telefon:
Mobiltelefon:
Faks:
E-post:
Webadresse:
Bursdag:

Andre typer 2D-strekkoder

QR-koder er den vanligste typen 2D-kode vi selger. Vi kan imidlertid produsere mange andre typer 2D-koder etter dine spesifikasjoner. Hvis du trenger en annen type 2D-strekkode (i stedet for en QR-kode), kan du bare oppgi dette når du bestiller. Vi kan levere følgende alternative typer 2D-matrisestrekkoder:

 • PDF417
 • Datamatrise
 • MaxiCode
 • Aztekisk kode

betaling og levering

betalningsmetoder

Vi godtar følgende betalingsmåter:
PaypalStripeVisaMastercard

levering

QR-koder vil bli sendt til deg via e-post i løpet av få minutter etter at du har lagt inn bestillingen.

ytterligere informasjon

Vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål.

Hva er forskjellen mellom en statisk og en dynamisk QR-kode?

Hvis en QR-kode er ment å lede personen som skanner den, til en URL, må QR-koden direkte inneholde/kode en URL. Innholdet i en gitt QR-grafikk er imidlertid alltid statisk: Innholdet kan ikke endres uten å endre selve grafikken.
QR-koder er derfor vanligvis statiske: Så snart de er skrevet ut og for eksempel limt på en overflate, fører de alltid til den samme URL-en (den som er kodet i QR-grafikken). Innholdet i en ferdig QR-grafikk kan derfor ikke endres direkte.
Så hvordan fungerer dynamiske QR-koder?

For å sikre at den samme QR-koden kan omdirigere til en annen URL, bruker vi et triks: Vi legger ikke inn destinasjonsadressen direkte i koden, men en annen, unik URL på serveren vår som er tilordnet denne QR-koden. Når den dynamiske QR-koden skannes dynamisk, blir denne URL-en først videresendt til serveren vår. Men reisen slutter ikke der: Serveren videresender direkte og uten forsinkelse til den faktiske destinasjonsadressen som er knyttet til QR-koden, uten at brukeren merker det. Og denne destinasjonsadressen kan vi endre i systemet vårt på serveren. Så selv om den dynamiske QR-koden alltid koder en bestemt URL på serveren vår og ikke kan endres direkte, kan den endelige destinasjonsadressen til QR-koden endres på serveren vår.

Anbefales for deg