ISSN strekkoder for Magasiner

ISSN strekkoder for Magasiner streckkoder ISSN

kjøp ISSN strekkode

  • ISSN-strekkode for magasiner
  • ISSN-stregkodebilder i .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-format
ekskl. moms
100.00per stk.
-0%
75.00per stk.
-25%
60.00per stk.
-40%
50.00per stk.
-50%
10×
30.00per stk.
-70%
25×
22.00per stk.
-78%
50×
15.00per stk.
-85%
75×
10.00per stk.
-90%
100×
ISSN Barcode

Produktinformasjon

Beskrivelse

Du trenger et ISSN (og en tilsvarende strekkode) for alt som regnes som «serielt» – for eksempel tidsskrifter, magasiner, aviser, tidsskrifter, årbøker, kataloger og serielle monografier.

Følgende regnes ikke som «føljetonger» og trenger derfor ikke ISSN: bruksanvisninger, frittstående book-a-zines, plakater, spesialutgaver av blader eller aviser, føljetonger som ikke er beregnet på generell distribusjon, dagbøker, kalendere, postordrekataloger og kryssord- eller puslespillbøker.

Sendinger som ikke er berettiget til ISSN, må i stedet ha en standard EAN-13-strekkodepakke (du kan kjøpe den på vår shop-side). Hvis varen er en bok (f.eks. en håndbok), kan den være berettiget til et ISBN og en tilsvarende strekkode.

Søk om ISSN-nummer

Hvis du allerede har ISSN-numre, kan du kjøpe tilsvarende ISSN-strekkodegrafikk her. Bare skriv inn antall forskjellige ISSN-strekkodegrafikker og legg til de 8-sifrede ISSN-numrene dine i tekstfeltet «Egendefinerte ISSN-numre» i handlekurven. Oppgi også under «Melding til oss» hvis du ønsker å bruke et alternativt format for strekkoden (f.eks. 13 + 2). Du vil deretter motta den ønskede grafikken på e-post i 4 ulike formater (Bitmap, eps, tiff, Jpeg, PDF).

Hvis du endnu ikke har et ISSN-nummer, kan du ansøge om et her.

Formater

Før du kjøper en ISSN-strekkode, bør du vurdere hvilket format du vil ha ISSN-strekkoden i.
ISSN-strekkoder er tilgjengelige i tre hovedformater:

1. Det 8-sifrede ISSN-nummeret konverteres til et 13-sifret nummer (EAN-13) ved å legge til 977 i begynnelsen, fjerne kontrollsifferet, legge til to sifre (00) på slutten og beregne kontrollsifferet på nytt. Nummeret opprettes deretter som et bilde ved hjelp av EAN-13-symbologien, som enkelt kan leses av alle strekkodelesere og er i hovedsak det samme som andre produkter med EAN-13-strekkoder som kommer inn i butikkene. I dette tilfellet vil det samme nummeret trykkes på hver utgave av magasinet.

2. Igjen konverteres det 8-sifrede ISSN-nummeret til et 13-sifret nummer. Men denne gangen endres «00» på slutten flere ganger for å skape et nytt EAN-13-bilde hver gang. I dette tilfellet opprettes det et eget strekkodebilde for hver utgave av bladet.

3. Det siste formatet innebærer at ISSN-nummeret konverteres på nøyaktig samme måte som i alternativ 1, men i dette tilfellet legges det til en 2-sifret tilleggskode på slutten, slik at det blir et 15-sifret nummer (EAN-13+2). Utvidelsen endres for hvert nummer og kan gjøres månedlig (01-12) eller ukentlig (01-52) (eller på annen måte).

I Storbritannia er 13+2-formatet (alternativ 3) det vanligste. I andre land er det mer vanlig med 13-sifrede formater (alternativ 1 og 2) – det er en god idé å forhøre seg med butikkene der du ønsker å lagre magasinet for å finne ut hvilket format som er vanligst.

Vær oppmerksom på at alternativ 2 og 3 innebærer at det må lages flere bilder for ISSN og derfor er dyrere.

funksjoner

Dette produktet inneholder en ISSN-strekkode. De vil bli sendt til deg i to forskjellige former og 5 forskjellige formater (BMP, EPS, JPG, PDF og TIF).

Hvis du ikke har fått tildelt et ISSN-nummer, som er et internasjonalt nummereringssystem for bøker, kan du få det gratis her.

Når du har fått ISSN-nummeret ditt, kan du bestille den tilsvarende strekkodegrafikken på denne siden som en strekkode til bokhandel.

Skriv inn ditt 13-sifrede ISSN-nummer (med bindestrek) i feltet «Angi strekkodenummer» i kassen.

betaling og levering

betalningsmetoder

Vi godtar følgende betalingsmåter:
PaypalStripeVisaMastercard

levering

Når vi mottar bestillingen din, oppretter vi ISSN-strekkoden manuelt for deg og sender den til deg via e-post. Dette tar vanligvis 1-12 timer, avhengig av når på dagen/uken du bestiller.

ytterligere informasjon

Hvis det er en bok du trenger, se her.

Hvis du har trykte noter, trenger du et ISMN-nummer (International Standard Music Number) som du konverterer til strekkodebilder. Et 13-sifret ISMN-nummer, f.eks. 979-0-2600-0043-8, kan konverteres til en 13-sifret EAN-13-strekkode (på samme måte som ISBN-nummer for bøker konverteres til strekkoder).

Skriv inn ISMN-nummeret ditt i feltet «Angi strekkodenummer» i kassen.

Hvordan fungerer strekkodelesing?

Strekkoder er kodesymboler som er beregnet på å leses av optiske skannere. Det finnes en rekke ulike strekkodetyper som er beregnet på ulike formål. En strekkode kan være numerisk eller alfanumerisk. De kan trykkes på etiketter, papp, papir eller plast. Avhengig av skanner, strekkodetype og størrelse leses strekkoder ved direkte kontakt eller på 10 meters avstand.

Optiske skannere bruker optisk kontrast: En lys overflate reflekterer det meste av lyset som rettes mot den, mens en mørk overflate absorberer det meste av lyset.
Ved å plassere mørke bjelker og lyse bokser ved siden av hverandre og deretter sende en lysstråle over koden, får man informasjon som tilsvarer bredden på bjelkene og boksene. Denne informasjonen konverteres deretter fra et lysintensitetssignal til et elektrisk signal i fotodetektoren. I dag brukes også digitale kameraer med innebygde dekodere til dette formålet.

Anbefales for deg