ISBN Strekkoder for bøker

ISBN Strekkoder for bøker stregkoder ISBN

kjøp ISBN strekkode

  • ISBN-strekkode for bøker
  • ISBN-stregkodebilder i .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-format
  • Umiddelbar levering via e-post
ekskl. moms
100.00per stk.
-0%
75.00per stk.
-25%
60.00per stk.
-40%
50.00per stk.
-50%
10×
30.00per stk.
-70%
25×
22.00per stk.
-78%
50×
15.00per stk.
-85%
75×
10.00per stk.
-90%
100×
ISBN Strekkoder

Produktinformasjon

Beskrivelse

Alle bøker bruker internasjonale standardboknumre (ISBN). Disse anskaffes gjennom en egen organisasjon i hvert land. Hvis du allerede har et ISBN-nummer og ønsker strekkodegrafikk, kan du kjøpe dette her. Hvis du ennå ikke har et ISBN-nummer, kan du få det fra det norske ISBN-kontoret her.

funksjoner

Dette produktet inneholder én ISBN-strekkodegrafikk. Du får den tilsendt på e-post i to ulike former og 5 ulike formater (BMP, EPS, JPG, PDF og TIF).

Hvis du ikke har fått tildelt et ISBN-nummer, som er et internasjonalt nummereringssystem for bøker, kan du få det gratis her.

Når du har fått tildelt ISBN-nummeret ditt, kan du bestille den tilsvarende strekkodegrafikken på siden her som en bokstrekkode som kan brukes i detaljhandelen på samme måte som en EAN13/GTIN-strekkode.

Skriv inn ditt 13-sifrede ISBN-nummer (med bindestreker) i feltet «Angi strekkodenummer» i kassen.

betaling og levering

betalningsmetoder

Vi godtar følgende betalingsmåter:
PaypalStripeVisaMastercard

levering

ISBN-bilder vil bli sendt til deg via e-post i løpet av få minutter etter at du har lagt inn bestillingen.

ytterligere informasjon

Hvis du har et tidsskrift, kan du gå til strekkodesiden for ISSN-tidsskrifter.

Hvordan fungerer strekkodelesing?

Strekkoder er kodesymboler som er beregnet på å leses av optiske skannere. Det finnes en rekke ulike strekkodetyper som er beregnet på ulike formål. En strekkode kan være numerisk eller alfanumerisk. De kan trykkes på etiketter, papp, papir eller plast. Avhengig av skanner, strekkodetype og størrelse leses strekkoder ved direkte kontakt eller på 10 meters avstand.

Optiske skannere bruker optisk kontrast: En lys overflate reflekterer det meste av lyset som rettes mot den, mens en mørk overflate absorberer det meste av lyset.
Ved å plassere mørke bjelker og lyse bokser ved siden av hverandre og deretter sende en lysstråle over koden, får man informasjon som tilsvarer bredden på bjelkene og boksene. Denne informasjonen konverteres deretter fra et lysintensitetssignal til et elektrisk signal i fotodetektoren. I dag brukes også digitale kameraer med innebygde dekodere til dette formålet.

Anbefales for deg