GLN – Global Location Number

GLN – Global Location Number GLN number

kjøp GLN-nummer

  • Globale lokationsnummer til at identificere placeringen af en virksomhed
  • UPC-stregkodebilder i .png, .jpg, .svg og .pdf-format
  • gratis GLN-registrering
  • Eiersertifikat
ekskl. moms
249.00per stk.
-0%
199.00per stk.
-20%
169.00per stk.
-32%
129.00per stk.
-48%
10×
89.00per stk.
-64%
20×
79.00per stk.
-68%
30×
56.00per stk.
-78%
50×
32.00per stk.
-87%
100×
25.00per stk.
-90%
250×
17.00per stk.
-93%
500×
Global Lokasjonsnummer

Produktinformasjon

Beskrivelse

GLN har blitt mye viktigere de siste årene – og med god grunn. Etter hvert som globaliseringen øker, øker også behovet for tydelig, globalt gyldig identifikasjon av selskaper og produkter. Standarder er nødvendige for å muliggjøre tydelig identifikasjon og støtte effektive logistikkprosesser. Om nødvendig må forbrukerne også kunne finne ut hvor en produsent holder til – selv om de ikke kan lese informasjonen på produktetiketten.

Vi kan tilby GLN (Global Location Numbers), som er unike numre som kan brukes til å identifisere hvor en bedrift holder til. Noen få forhandlere rundt om i verden krever dette som en forutsetning for å gjøre forretninger med dem. Hvis du trenger et GLN-nummer, kan du kjøpe det gjennom oss. Informasjon om spesifikke butikkrav finner du på vår side om aksept av strekkoder.

funksjoner

Når du får et GLN-nummer fra oss, inkluderer det:

  • GLN (Global Location Number) for å identifisere virksomhetens beliggenhet.
  • Gratis GLN-registrering
  • Et garantibevis som bekrefter at du er den juridiske eieren av dette GLN-strekkodenummeret.

Vær oppmerksom på dette:
Ettersom våre numre stammer fra det frie markedet for overførbare GLN, oppdateres ikke tilsvarende data i GS1s kundedatabase, og den opprinnelige eieren som solgte sitt ubrukte nummer til oss, vises der.

Sjekk med dine handelspartnere om de trenger et GLN som er oppdatert i GS1-databasen.

betaling og levering

betalningsmetoder

Vi godtar følgende betalingsmåter:
PaypalStripeVisaMastercard

levering

GLN-numre med garantien vil bli sendt til deg via e-post i løpet av få minutter etter at du har lagt inn bestillingen.

ytterligere informasjon

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

På vår side om strekkoderegistrering finner du informasjon om fordelene med strekkoderegistrering. Dette er en valgfri tilleggstjeneste som vi tilbyr for å øke internettprofilen til produktet ditt. Den er gratis inkludert i våre strekkodepakker.

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller ønsker et tilbud på et større antall strekkoder. Eller ta en titt på FAQ-siden vår.

Hva er forskjellen mellom EAN, GTIN og strekkode?

Det er ingen forskjell på EAN og GTIN. Offisielt ble betegnelsen EAN («European Article Number») erstattet av betegnelsen GTIN i 2009, men dette er ennå ikke blitt vanlig språkbruk. Når folk sier «GTIN» eller «EAN-kode», mener de ofte kombinasjonen av et 13-sifret EAN-nummer og en strekkode.
Dette er forståelig fra et praktisk synspunkt, men ikke helt korrekt. Strekkoder er ganske enkelt en oversettelse av det 13-sifrede nummeret til en grafisk form som gjør det mulig å lese strekkoden med en skanner.

Det 13-sifrede nummeret er faktisk tilstrekkelig til å identifisere produktet, men strekkoden er nødvendig for skanneprosessen.

Hos Barcodes Norway kan du kjøpe et 13-sifret EAN-nummer med sikkerhetssertifikat for merking av produktet ditt. Eller du kan velge vår EAN-strekkodepakke, som i tillegg til EAN-nummeret også inneholder den tilhørende grafiske strekkoden.

Anbefales for deg