Strekkodeetiketter og etiketter for detaljhandel

 Strekkodeetiketter og etiketter for detaljhandel stregkode labels EAN Strekkodeetiketter og etiketter for detaljhandel stregkode labels ISBN Strekkodeetiketter og etiketter for detaljhandel stregkode labels qr Strekkodeetiketter og etiketter for detaljhandel stregkode labels itf 14

Alt for dine produkter

I en hektisk detaljhandelsverden er effektivitet og handleopplevelse avgjørende. Strekkodeetikettene spiller en nøkkelrolle i dette, og fungerer som en bro mellom den fysiske og den digitale verdenen ved å koble produktene i hyllene til store databaser med informasjon.

Vi skriver ut strekkodeetiketter og -merker for alle kommersielle formål, i (nesten) alle former og i høy kvalitet. Skriveren vår bruker termisk overføring som utskriftsprosess, noe som gjør at vi kan skrive ut pålitelige, skannbare og holdbare etiketter.

Noen av funksjonene i etikettutskriften vår

Høy utskriftsstandard

Våre etikettskrivere sørger for at blekkspredningen holdes på et minimum, og at alle strekkodeetiketter skrives ut i henhold til de riktige spesifikasjonsreglene for strekkodebilder. Dette sikrer at strekkodeetikettene enkelt kan skannes og dekodes av strekkodeskannere.

Tekst og grafikk over strekkodebildet

Hvis du vil ha en tekstlinje trykt over strekkodene (f.eks. firma- eller produkttittel) eller firmalogo/ikon, er dette inkludert i standardprisen – ta det med i forespørselen når du kontakter oss eller legger inn en bestilling.

Leveringstid

Vi bestreber oss på å få etikettene dine trykt og sendt til deg så raskt som mulig. Du må imidlertid påregne opptil 7 virkedager for utskrift og levering (innenfor Norge).

Fraktkostnader

 • Levering til Norge, Sverige, Finland: Fast pris 230 kr.
 • Levering til Grønland, Færøyene, Island: Fast pris 700 kr.
 • Resten av Europa: Ta kontakt med oss.

Vårt produktutvalg av strekkodeetiketter

Klikk på lenkene for å se våre ulike strekkodemerkingsprodukter.

Labels for EAN og ISBN

Labels for EAN og ISBN

Labels med QR-koder

Labels med QR-koder

Labels for emballage

Labels for emballage

Labels for kontor

Labels for kontor

Strekkodeetikettene våre i aksjon

Noen bruksområder for etikettene våre:

 • Prismerking: Strekkodeetiketter med prisinformasjon gjør prisingen av produkter effektiv og nøyaktig, og reduserer feilprising og kundetvister.
 • Point of Sale (POS): Strekkoder muliggjør raske og feilfrie kasseprosesser, noe som gjør transaksjonene raskere og forbedrer kundeservicen.
 • Lagerstyring: Strekkodeetiketter gjør det mulig for forhandlere å spore varene fra det øyeblikket de ankommer butikken til utsalgsstedet.
 • Emballasje: Selvklebende strekkodeetiketter gjør det enklere å spore produkter og sikre nøyaktig forsendelse.

Hva er forskellen på Thermo-Print og Laser-Print?

En termoprinter, også kendt som en termisk labelprinter, er en type printer, der bruger varme til at printe tekst eller billeder på et printmedie. En termotransferprinter, som den vi bruger hos Strekkoder Norge, bruger termotransferprintteknologi, hvor blækket overføres fra et termisk bånd til etiketmediet.

En laserprinter er derimod en type printer, der bruger statisk elektricitet til at printe tekst og billeder på et printmedie, som regel papir. Processen er baseret på det, der kaldes xerografi, hvor ladede tonerpartikler overføres til papiret og derefter smelter på papiret ved hjælp af varme og tryk.

Fordelen ved termoprint, bortset fra den højere printhastighed, er de printede etiketters ekstreme holdbarhed: Det voks- eller harpiksbånd, der bruges til termoprint, er i sig selv vandafvisende i modsætning til kulstofbaseret toner. Disse etiketmaterialer har også en høj rivestyrke og en billedkvalitet, der holder i årevis, hvorimod papirbaserede etiketter siges at have en kortere levetid og mindre holdbarhed. Det er derfor, at vi hos Strekkoder Norge printer etiketter ved hjælp af termotransferteknologi.

Mer informasjon om etiketter og strekkoder

Ta gjerne en titt på FAQ-siden vår eller kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger råd.

Anbefales for deg