Hva vi garanterer

Hva vi garanterer DK logo blueShield

Vår garanti

Det garanterer vi:

  1. Hvert EAN-13- eller UPC-A-strekkodenummer vi selger, er et unikt strekkodenummer for deg og ditt produkt – det har aldri blitt brukt til et detaljhandelsprodukt og vil ikke bli gitt til noen andre.
  2. Du vil ikke bli belastet noen etableringsavgift eller årlig medlemsavgift. Alle strekkoder selges mot en engangsavgift og tilhører deg i ubegrenset tid.
  3. Alle strekkodenumre du kjøper hos oss, er lovlige å bruke over hele verden. EAN-13-numrene våre er egnet for internasjonal bruk, og UPC-A-numrene er best egnet for bruk i USA.
  4. Alle strekkodenumre kontrolleres for ulovlig bruk før de selges. Ingen kan lovlig bruke strekkodenummeret ditt på produktet sitt uten din tillatelse.
  5. All strekkodegrafikk leveres i høy kvalitet og i ulike grafiske formater.
  6. Informasjonen på nettstedet vårt er oppdatert og sannferdig i henhold til vår kunnskap på det gitte tidspunktet. Vi ønsker å hjelpe deg og vil gjøre vårt beste for å gi deg den hjelpen vi kan. I tilfeller der vi ikke kan levere det du ber om, vil vi forsøke å henvise deg til et annet selskap som kan.
  7. Se også våre retningslinjer for refusjon og aksept av strekkoder.

Hva vi garanterer

Garantien ovenfor er gitt av Strekkoder Norge ApS sammen med Internatonal Barcodes Network, vår internasjonale partner som leverer våre internasjonale strekkoder.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om selskapet eller strekkodene våre, eller se siden med ofte stilte spørsmål.