Om Strekkoder Norge Om oss

Strekkoder Norge er et skandinavisk selskap som selger strekkoder til rimelige priser for en engangsbetaling i Norge, Danmark, Sverige, Færøyene, Island og Grønland. Vårt oppdrag er å hjelpe gründere og små og mellomstore bedrifter med å få produktet ut på markedet med lett tilgjengelig og rimelige strekkoder.

Strekkoder Norge er også et autorisert medlem av International Barcodes Network. Vårt strekkodenettverk selger strekkoder i 120 land, og hver dag er det mer enn 10 000 skanninger av strekkodene våre.

Vårt effektive bestillingssystem sørger for at du mottar kodene umiddelbart på e-post og kan føre opp produktene dine så raskt som mulig. For alle som ønsker å selge et produkt i detalj- eller netthandel, trenger et EAN- eller GTIN-nummer. Uten dette er det nesten umulig å liste opp og selge.

Vi står for:

Kundefokus og personlig support
Vi er opptatt av at du skal være fornøyd: Personlig support med kundefokus.

Åpenhet og ærlighet
Alltid der for deg: Kompetent support for alle dine bekymringer.

Hjelpsomhet
Alltid der for deg: Hjelpsom support for alle bekymringer.

Pålitelighet og kvalitet
Du kan stole på oss: pålitelige strekkodeløsninger av høy kvalitet.

Enkel bestilling og direkte bruk
Smidig prosess: Enkel bestilling og direkte levering.

Vi ser frem til et godt samarbeid og tar gjerne imot tilbakemeldinger! Du er velkommen til å kontakt oss[email protected] hvis du har ytterligere spørsmål om oss eller våre strekkoder, eller se vår FAQ-side.

Beste ønsker fra Strekkoder Norge Teamet

John M. Andersen

Sandra Marquardt

Michael B. Sørensen

Alexander Schreiber