Strekkoder Norge kunder – Strekkoder i bruk

Woodenfactory

Woodenfactory
Woodenfactory

Produsert med kjærlighet ♥

Woodenfactory er et lidenskapelig selskap som kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi for å skape unike treprodukter med et vakkert og personlig utseende. Reisen begynte med et ønske om å skape funksjonelle, vakre og personlige treprodukter til både barnerom og hjem. Selskapet er lidenskapelig opptatt av interiørdesign og streber etter å designe tidløse produkter som kan bli en integrert del av ethvert hjem.

Woodenfactory

Kvalitet og bærekraft som kjennetegn

Woodenfactory legger stor vekt på bærekraft og kvalitet. Materialene er nøye utvalgt fra sertifiserte skogsområder, og selskapet samarbeider kun med leverandører som deler deres miljøengasjement. Produktene de tilbyr er ikke bare vakre, men tar også hensyn til naturen.

Woodenfactory

Utvalgte favoritter fra sortimentet

Noen av de mest populære produktene er personlige høydemålere til barnerommet og elegante bordkort til spesielle anledninger. Fokuset er alltid på å hjelpe kundene med å skape en personlig og unik interiørdesign i hjemmet.

Woodenfactory

Skap magi med Woodenfactory

Woodenfactory skaper treprodukter fra hjertet til hjemmet som ikke bare er gjenstander, men historier om kjærlighet og engasjement. Velkommen til Woodenfactory, der hvert eneste produkt er skapt med kjærlighet og omsorg i verkstedet i Hobro i Danmark.

Selskapet arbeider med strekkoder fra vår søsterside Stregkoder Danmark og skaper treprodukter med kjærlighet og omtanke.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å jobbe med EAN-numrene våre, kan du kontakte oss eller bestille dem direkte her.

Ditt Strekkoder Norge-team