Strekkoder Norge Kunder – Strekkoder i bruk

Farmeren

Farmeren
Farmeren

Mesterhonning fra Preikestolen

Farmeren, ledet av den sertifiserte næringsbirøkteren Bjørn Reidar Larsen, er et enkeltpersonforetak som har gjort seg bemerket i produksjonen og leveringen av unike honningprodukter fra Ryfylke, med spesielt fokus på området rundt den ikoniske Preikestolen.

Larsen startet sin reise som birøkter i 2016 og har oppnådd betydelig suksess siden da. Han er sertifisert næringsbirøkter og har etablert bikuber i tre forskjellige kommuner: Hjelmeland, Strand, og Forsand. Med hovedfokus på bier i Preikestolområdet har Farmeren vokst og etablert seg som en pålitelig produsent av høykvalitets honning.

Farmeren

Norsk mesterhonning

I 2020 ble Larsen anerkjent som mesteren innen norsk honningproduksjon. Hans «Preikestolhonning» vant gull i den prestisjetunge flerblomsthonningkategorien under NM i Honning. Dette understreker ikke bare honningens kvalitet, men også den dedikasjonen og lidenskapen Larsen legger i sitt arbeid.

Det særegne ved Preikestolen honning ligger ikke bare i selve birøkterens ekspertise, men også i det unike geografiske området der biene henter nektar. Larsens bier beiter på et mangfold av plantearter, inkludert blåbær, frukttrær, ville bringebær, samt klokke- og røsslyng. Denne variasjonen av blomster resulterer i en flerblomsthonning med en unik smaksprofil som har gjort den berømt.

Farmeren

Fra Preikestolen til brødet ditt

Preikestolen honning er lokalprodusert og kjent for sin fantastiske smak og naturlige aroma. Den er ikke varmebehandlet eller preparert på annen måte, og derfor 100% naturlig. Farmeren tilbyr både slynget og presset honning i kremet og flytende form. Honningen blir nøye behandlet, silt, og rørt ved kjølig temperatur for å bevare sin naturlige kvalitet og tykkelse.

Preikestolen honning er allsidig og passer til forskjellige formål, fra pålegg på skiven til ost og kjeks, bakverk og varme drikker. Den bringer den fantastiske smaken og naturlige aromaen av Ryfylke rett inn i hjemmet. Opplev Ryfylkes unike smaker gjennom Farmerens Preikestolen honning, en ekte nytelse fra naturen.

Farmeren tilbyr også et ekstra produkt fra sin honningproduksjon – bivokslys, et bærekraftig og rent alternativ til stearin og parafin, som er astma- og allergivennlig. Få den milde, søte duften av Preikestolen inn i hjemmet ditt!

Farmeren arbejder med strekkoder fra Strekkoder Norge, som støtter Bjørn Reidar Larsen i hans prisbelønte honningproduksjon.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å jobbe med EAN-numrene våre, kan du kontakte oss eller bestille dem direkte her.

Ditt Strekkoder Norge-team