Strekkoder Norge Kunder – Strekkoder i bruk

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor i Bergen kommune

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor i Bergen kommune
Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor i Bergen kommune

Et allsidig kultursenter

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor er hjertet av kulturlivet i Bergen Vest. Som en del av Bergen kommune, spiller dette kulturkontoret en sentral rolle i å samle, styrke og fremme det lokale kulturlivet i Fyllingsdalen og Laksevåg. Dets hovedmål er å være et bindeledd mellom kreative enkeltpersoner, organisasjoner og lokalsamfunnet. Kulturkontoret fungerer som et kreativt knutepunkt der ideer blomstrer, arrangementer tas til liv, og fellesskapet dyrkes.

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor i Bergen kommune

Kulturelle opplevelser og arrangementer

Kulturkontoret tilbyr en mangfoldig palett av kulturelle opplevelser og arrangementer. Hvert år arrangerer kulturkontoret de etterlengtede «Kulturdagene» i slutten av oktober. Denne festivalen er hjerteslaget i lokalsamfunnet, en ni dager lang feiring av kunst, musikk, teater, dans, og alt annet som gjør kulturen levende.

I tillegg fungerer kulturkontoret som en støttespiller for lokale initiativer. Det gir veiledning og hjelp til enkeltpersoner og organisasjoner som ønsker å arrangere egne kulturelle hendelser. Fra idéutvikling til gjennomføring gir kulturkontoret råd og veiledning, og støtter med markedsføring og programdistribusjon.

Et variert program

Kulturkontoret er også vertskap for et bredt spekter av aktiviteter, inkludert kunstutstillinger, musikkarrangementer, kreative verksteder, korpskonserter, og til og med spennende kulturkvelder som feirer mangfoldet i lokalsamfunnet. Med et dedikert fokus på å inkludere alle, er Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor hjertet av kulturlivet, skapt av lokalsamfunnet, for lokalsamfunnet. Du finner mer informasjon om kulturprogrammet her

Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor bruker strekkoder fra Strekkoder Norge til å støtte og fremme kulturlivet i Bergen Vest.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å jobbe med EAN-numrene våre, kan du kontakte oss eller bestille dem direkte her.

Ditt Strekkoder Norge-team