Strekkoder Norge Kunder – Strekkoder i bruk

Galleri Elin

Galleri Elin
Galleri Elin

Familiær kjærlighet og mystisk natur

Galleri Elin, ledet av Elin G. Bjerkestrand, er en nettbasert kunstgalleri og webshop som gir et innsyn i den kreative verden til denne norske kunstneren fra Sunnmøre. Elin uttrykker sin kjærlighet for kunst gjennom maleri med akryl og mixed media-teknikker, og hennes verk spenner over varierte motiver som natur, håp, tro og familie.

Galleri Elin

Natur, familie og indre harmoni

Elin G. Bjerkestrand, født i 1971 og bosatt i Molde, er en kunstner som har funnet glede og inspirasjon i kunsten siden barndommen. Med opplevelsen av å se faren male, ble kunsten en naturlig del av hennes liv. Hun tok med seg denne inspirasjonen inn i studier av kreative fag og begynte å male i 2004, drevet av venner og kjente som ønsket hennes fargerike kunstverk.

Hennes kunst bærer preg av en dyp forankring i kristen tro, og Bibelen og andre kristne tekster inspirerer og motiverer henne. Dette reflekteres i noen av verkene hennes, der hun kombinerer tekst med fin struktur, varierte fargenyanser og ev. et motiv. Hun liker også å male intuitivt uten nødvendigvis å formidle et konkret budskap.

Hun bruker hovedsakelig akryl, maler mest abstrakt og elsker å eksperimentere med diverse mixed media (modelling paste, heavy gel medium, universalmedium, bister) for å skape spennende strukturer. Variasjon og kombinasjon av tekikker er noe hun setter pris på!

Galleri Elin

Elins kunst i hjemmet ditt

Galleri Elins nettbutikk tilbyr et utvalg av Elin Bjerkestrands originale malerier, alle malt på lerret og signert. For de som ønsker noe spesifikt, tar hun også imot bestillinger for tilpassede størrelser og farger.

I tillegg til originale malerier tilbyr Galleri Elin Giclée-trykk, hver tilgjengelig i begrenset opplag på 10 stk. Papiret er av høy kvalitet (Hahnemuhle) og passer til ordinære rammestørrelser. Alle trykk med hvit kant er signert og nummerert.

Galleri Elin har også kunstkort til salgs i tre ulike størrelser. Disse kortene inneholder et utvalg av motiver med eller uten bibelvers.

Galleri Elin arbejder med strekkoder fra Strekkoder Norge, som støtter Elin i hennes skapende arbeid.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å jobbe med EAN-numrene våre, kan du kontakte oss eller bestille dem direkte her.

Ditt Strekkoder Norge-team