Strekkoder Norge Kunder – Strekkoder i bruk

CarCareBag

CarCareBag
CarCareBag

Den smarte skibagen

CarCareBag AS, grunnlagt av elbilisten Morten Wanvik, har satt sitt preg på bilpleiemarkedet med en nyskapende tilnærming til transport av ski. Wanviks personlige irritasjon over økt strømforbruk knyttet til bruk av takmontert skiboks ledet ham til å utvikle CarCareBag, en revolusjonerende løsning som ikke bare tilbyr en enklere metode for ski-transport, men også adresserer spesifikke utfordringer knyttet til elbiler.

Historien bak CarCareBag går tilbake til Wanviks lidenskap for skikjøring og hans ønske om å optimalisere transporten av skiene. Han følte behovet for en smartere måte å frakte skiene på, spesielt uten å påvirke elbilens rekkevidde negativt. Selskapet ble derfor grunnlagt med et klart formål: å tilby en helhetlig løsning for bileiere som ønsker å unngå takboksen og samtidig opprettholde en høy standard på bilpleien.

CarCareBag

En pålitelig game-changer

CarCareBag ble utviklet for å være mer enn bare et alternativ til takboksen. Den representerer et skifte i mentaliteten mot å integrere bilpleie med praktiske løsninger for transport av ski. Produktet har blitt en game-changer for elbilister som ønsker å unngå takboksen og samtidig redusere strømforbruket med 8-10%. Den fastmonterte skibagen, plassert inne i bilen og med mulighet for bakåpning, gir ikke bare en mer strømlinjeformet estetikk, men gir også en praktisk og sikker lagringsplass for skiene.

CarCareBag har ikke bare lagt vekt på funksjonalitet, men også på allsidighet. Produktet er designet for å passe til de fleste vanlige bilmodellene, fra Audi og BMW til Tesla og Mercedes. En spesialmodell for biler med skiluke viser selskapets engasjement for å imøtekomme ulike behov i markedet. Dette gjenspeiler selskapets tilpasningsdyktighet og evne til å møte utfordringene i bilpleiemarkedet.

CarCareBag

Bekvemmelighet og miljøbevissthet

I tillegg til å tilby en innovativ løsning, har CarCareBag integrert bærekraft og miljøvennlighet i sitt konsept. Ved å utvikle en fastmontert skibag som eliminerer behovet for eksterne takbokser, bidrar selskapet til å redusere luftmotstanden og dermed strømforbruket til elbiler. Denne miljøbevisste tilnærmingen er ikke bare en fordel for elbilister, men også en refleksjon av selskapets engasjement for å levere produkter som er i tråd med moderne miljøstandarder.

CarCareBag bruker strekkoder fra Strekkoder Norge og tilbyr en transportløsning som kombinerer pålitelighet, brukervennlige funksjoner og praktisk transport med miljøvennlige fordeler.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å jobbe med EAN-numrene våre, kan du kontakte oss eller bestille dem direkte her.

Ditt Strekkoder Norge-team