Strekkoder Norge kunder – Strekkoder i bruk

Birk & Barfod

Birk & Barfod
Birk & Barfod

For en fargerik fremtid

Birk & Barfod, med base i Mårslet i Danmark, er et dynamisk samarbeid mellom Rie Birk Lauridsen, en erfaren gartner og hagebruker, og Anja Barfod, en lidenskapelig gartner og grafisk designer. De kombinerer ekspertise innen planter, hagebruk og IT for å skape en unik plattform som tilbyr det beste utvalget av frø til ville hager i Danmark.

Rie Birk Lauridsen styrer sortimentet og den daglige driften, mens Anja Barfod bidrar med sin IT-kompetanse og grafiske teft. Sammen har de skapt et sted som ikke bare leverer frø av høy kvalitet, men som også drives av en lidenskap for å skape Danmarks beste destinasjon for villhageelskere.

Birk & Barfod

Biologisk mangfold og bærekraft

Birk & Barfoots mål og filosofi er dypt forankret i deres engasjement for biologisk mangfold og bærekraft. De tilbyr et omfattende utvalg av frø og frøblandinger som er nøye utvalgt med fokus på opprinnelse og produksjon. Leverandørene, hvorav de fleste er medlemmer av European Native Seed Producers Association, garanterer frø av høy kvalitet, hovedsakelig fra biogeografiske regioner i Sør-Sverige og Nord-Tyskland.

Selskapet støtter aktivt bevaring av sårbar natur ved å donere 1 % av omsetningen årlig til Danmarks Naturfond. Engasjementet i organisasjonen Vild Med Vilje understreker ønsket om å gjøre en lokal forskjell og fremme mangfoldet av ville planter.

Birk & Barfod

Blomsterblandinger, enkeltarter og ville busker til danske hager

Produktsortimentet spenner fra blomsterblandinger til enkeltarter og frø av ville busker og trær. Birk & Barfod tilbyr mer enn 220 ville enkeltarter som er hjemmehørende i Danmarks biogeografiske region. Frøblandingene, som er nøye utvalgt med en blanding av ettårige, toårige og flerårige planter, er laget for å fremme insektlivet og det biologiske mangfoldet i danske hager.

Selskapet oppfordrer til ansvarlig hagebruk og minner om viktigheten av å ikke så frø i naturen for å unngå genetisk forurensning. Deres engasjement for å tilby autentiske, ville frø, uten foredlede sommerblomster og hybridiserte jordbruksvekster, er et tydelig uttrykk for deres kvalitetsstandarder.

Birk & Barefoot er ikke bare en frøleverandør, de er drivkraften bak en bevegelse for å gjøre naturen villere, rikere og mer mangfoldig. Med sin historie, sine mål og sitt engasjement for biologisk mangfold er Birk & Barefoot en positiv kraft innen både hagebruk og naturvern. Hos Birk & Barefoot kan kundene ikke bare forvente premiumfrø, men også en mulighet til å bidra til en bærekraftig fremtid for naturen.

Birk & Barfod arbeider med strekkoder fra vår søsterside Stregkoder Danmark, som støtter selskapets mål om å bevare og fremme biologisk mangfold i naturen.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å jobbe med EAN-numrene våre, kan du kontakte oss eller bestille dem direkte her.

Ditt Strekkoder Norge-team