Strekkoderegistrering

Har du strekkodene dine allerede?

Nei, vennligst bestill strekkoder på denne ANDRE siden (strekkoderne våre inkluderer registrering).

Ja, så vær så snill og bestill registrering på denne siden.

Merk – Strekkoderegistrering er inkludert i alle strekkodene vi selger. Du bør bare kjøpe strekkoderegistrering hvis du har en strekkode gjennom en annen leverandør du vil registrere.

Når du kommer til kassen, vennligst skriv inn strekkodene dine i «skriv inn strekkodnummeret (e) her» -boksen. Hvis du har mer enn ett strekkodenummer, må du skille hvert nummer med komma. Vi vil deretter sende deg en e-post der vi be om bevis på at du eier strekkodene. Når vi mottar bevis på strekkodeeierskap, vil vi aktivere strekkodnummerene dine for registrering og gi deg instruksjoner for hvordan du registrerer dem på https://barcodesdatabase.org/.

 • Kjøp Strekkoderegistrering

  Kjøp Strekkoderegistrering

  Hvis du kjøper strekkoderegistrering, vil du kunne registrere strekkodenummeret og produktinformasjonen din på International Barcodes Database (informasjon registrert i den databasen filtrerer også til flere andre store elektroniske databaser). Vennligst skriv inn strekkodene dine i delen «tilleggsinformasjon» på kassen. Når vi mottar bestillingen din, vil vi sende deg en e-post for å be om bevis på eierskap (slik at vi kan bekrefte at du er eieren av strekkodenummeret ditt). Vi vil da aktivere strekkodenummeret ditt for registrering, og gi deg instruksjoner om hvordan du registrerer strekkodenummeret ditt (vær oppmerksom på at registrering er inkludert gratis hvis du kjøper en av strekkodepakkene våre).

  Strekkoderegistrering
  Mengde Pris per Registrering (N. Kr.) Total pris (N. Kr.)
  1+ 150 kr 150 kr
  5+ 140 kr 700 kr
  10+ 130 kr 1300 kr
  20+ 120 kr 2400 kr
  30+ 110 kr 3300 kr
  50+ 100 kr 5000 kr
  Legg i handlekurv

Hva er strekkoderegistrering?

Strekkoderegistrering er en valgfri tjeneste som vi tilbyr for generelt å øke internettprofilen til produktet ditt. Denne tjenesten er helt valgfri og er ikke nødvendig for noen strekkodenumre, da det ikke er noen sentral database for strekkoder, men det er flere fordeler med å registrere strekkodene dine online.

Strekkoderegistrering er inkludert gratis i strekkodepakkene våre, derfor bør dette bare kjøpes hvis du har anskaffet en strekkode utenfor en strekkodepakke.

 1. Strekkoderegistrering hjelper med noen mobiltelefonappskannere (for eksempel Zebra appen) slik at produktinformasjonen vises når produktets strekkode skannes. Klikk her for mer informasjon om apper for strekkodeskanning.
 2. Strekkoderegistrering vil øke produktets internettprofil slik at når informasjonen om strekkoden søkes på Google eller en annen søkemotor, vises produktinformasjonen.
 3. Hvis en strekkode er registrert på internettdatabaser, kan den fraråde folk å bruke strekkodetallet ulovlig på nettsteder som Amazon. Hvis et raskt internett-søk forteller personen at det strekkodnummeret er i bruk, vil det være mye mindre sannsynlighet for at de bruker strekkoden. Mens folk ikke lovlig kan bruke lovlig solgte strekkodenumre, er det et ekstra problem for den juridiske eieren av strekkodnummeret å følge opp dette hvis de blir brukt ulovlig. Dette kan enkelt unngås med strekkoderegistrering.

MERKNAD vi vil kreve bevis på at du eier strekkodenummeret – dette er for å demonstrere at strekkodenummeret du ønsker å registrere faktisk tilhører deg. Vennligst send oss ​​bevis på eierskap etter at du har bestilt.

Når vi mottar bestillingen din, vil vi kontakte deg angående registrering av strekkodenummeret ditt. Dette vil normalt ta 2-24 timer, avhengig av tidspunktet på dagen / uken du bestiller.

 

Strekkode Database

 

Se her for CD strekkoder, DVD strekkoder, ISBN bok strekkoder og ISSN magasin strekkoder.