Strekkode Etiketter og Labels for detaljhandel

Økt effektivitet og bedre kundeopplevelse

I en hektisk detaljhandel er effektivitet og handleopplevelse av største betydning. Strekkode Etiketter og Labels spiller en nøkkelrolle i dette arbeidet ved at de fungerer som en bro mellom den fysiske og den digitale verdenen og knytter produktene i hyllene sammen med store databaser med informasjon.

Vi skriver ut etiketter til alle kommersielle formål, i (nesten) alle former og i høy kvalitet. Skriveren vår bruker termisk overføring som trykkprosess, noe som gjør at vi kan skrive ut pålitelige, skannbare etiketter med lang holdbarhet.

Noen av funksjonene i etikettutskriften vår

1. Høye utskriftsstandarder: Våre etikettskrivere sørger for at blekkspredningen holdes på et minimum, og at alle strekkodeetiketter skrives ut i henhold til de riktige spesifikasjonsreglene for strekkodebilder. Dette sikrer at strekkodeetikettene enkelt kan skannes og dekodes av strekkodeskannere.

2. Tekst og grafikk over strekkodebildet: Hvis du har behov for å få trykt en tekstlinje over strekkodene (f.eks. firma- eller produkttittel) eller firmalogo/ikon, er dette inkludert i standardprisene våre – oppgi det i forespørselen når du kontakter oss eller legger inn en bestilling.

3. Leveringstid: Vi bestreber oss på å få etikettene dine trykt og sendt til deg så raskt som mulig. Beregn imidlertid opptil 5 virkedager for utskrift og levering (innenfor Danmark).

4. Fraktkostnader:

  • Levering innen Danmark: gratis.
  • Levering til Norge, Sverige, Finland: Fast pris 230 kr.
  • Levering til Grønland, Færøyene, Island: Fast pris 700 kr.
  • Resten av Europa: Ta kontakt med oss.

Kjøp etiketter

EAN 13/GTIN-etiketter

30×20 eller 45×30 mm

Stregkode Labels og Etiketter

Kjøp her

Etiketter med QR-kode

Ulike størrelser

QR-koder

Kjøp her

Fargede og runde etiketter

EAN 13 / GTIN

Fargede Labels

Kjøp her

Etiketter til emballasje

ITF 14

Etiketter for emballasje

Kjøp her

Etiketter for kontoret

Kode 39 eller 128

for kontoret

Kjøp her

Spesialtilpassede etiketter

Velg ditt eget design

Strekkode Labels og Etiketter

Kjøp her

Våre detaljhandelsmerker i aksjon

Noen bruksområder for våre etiketter:

  • Prismerking: Strekkodeetiketter med prisinformasjon gjør produktprisingen effektiv og nøyaktig, noe som reduserer prisfeil og kundetvister.
  • Point of Sale (POS): Strekkoder muliggjør raske og feilfrie kasseprosesser, noe som gjør transaksjonene raskere og forbedrer kundeservicen.
  • Lagerstyring: Strekkodeetiketter gjør det mulig for forhandlere å spore varene fra det øyeblikket de ankommer butikken til utsalgsstedet.
  • Emballasje: Selvklebende strekkodeetiketter gjør det enklere å spore produkter og sikre nøyaktig forsendelse.

Vårt utvalg av etiketter

Klikk på lenkene for å se de ulike etikettproduktene våre: