Refusjons- og returpolicy

Vi leverer strekkoder til forhandlere til en engangspris som kan brukes i de fleste butikker internasjonalt. Når vi har levert en strekkode, kan vi ikke ta den tilbake i systemet vårt og selge den videre til en annen kunde. Dette skyldes at vi må garantere at strekkodene våre er ubrukte og internasjonalt unike, og at de ikke har vært utenfor vårt registrerte system før de ble levert til kunden. Derfor kan vi dessverre ikke refundere strekkoder du har kjøpt.
Det er imidlertid noen omstendigheter der vi sannsynligvis vil vurdere å refundere pengene dine:

  • Hvis du oppdager en butikk som ikke står på listen vår, og som ikke er inkludert i listen over mulige lokale restriksjoner på vår side om aksept av strekkoder, og som ikke aksepterer strekkodene våre (og kan fremlegge en skriftlig erklæring fra den aktuelle butikken), vil vi vurdere å refundere det betalte beløpet hvis du kontakter oss innen 3 uker etter kjøpet og du melder deg inn i GS1 i ditt land (og viser oss bevis på GS1-medlemskap).

Vi refunderer ikke, hvis:

  • Du forventer å motta en strekkode med en bestemt landkode. På nettstedet vårt gjør vi oppmerksom på at strekkodene våre begynner med «07» eller «06» flere steder, blant annet FAQ-siden, eller Kjøp strekkoder side, samt implisitt på de grafiske eksemplene vi viser på nettstedet. Vi angir ikke noe sted at strekkodene våre begynner med en bestemt landkode, men at de er internasjonalt gyldige og lovlige å bruke både internasjonalt og i Danmark.

Vi refunderer ikke oppfølgingskostnader, men når vi gjør det, er det hele eller deler av beløpet strekkodene ble kjøpt for.

Merk – Strekkoder knyttet til enhver refusjon som gis vil bli merket på nettdatabasene som ulovlige for bruk på produkter

Trenger du hjelp?

Hvis du har problemer av noe slag med strekkodene våre eller er i tvil, er du velkommen til å kontakte oss.