Refund Policy

Vi tilbyr ekte strekkoder for en engangskostnad som kan brukes i de aller fleste butikker internasjonalt. Når vi har tildelt en strekkode, kan vi ikke ta den tilbake i bassenget og videreselge det til andre kunder. Derfor kan vi ikke gi refusjon av gammel grunn. Når det er sagt, er det noen omstendigheter der vi kan vurdere å refundere pengene dine.

  • Hvis du oppdager en butikk som vi ikke har oppført på siden for strekkode akcept, som ikke godtar strekkodene våre (og kan gi skriftlige erklæringer fra butikken angående dette), vil vi vurdere å refundere det betalte beløpet, forutsatt at du kontakt oss innen 3 uker etter kjøpet, og du registrerer deg for GS1 i landet ditt (og vis oss bevis på GS1-medlemskapet ditt).vi refunderer ikke hvis:
  • Du forventer å motta strekkoder med landskoden din, men trenger ikke nødvendigvis dem. Vi forklarer at strekkodene våre begynner med en ’07’ eller ’06’ på nettstedet vårt forskjellige steder, inkludert på vårt FAQ side, vår Kjøp strekkoder side samt implisitt med bildene som vises på home page. Vi representerer ikke noe sted at strekkodene våre begynner med landskoden din.

Note – Strekkoder relatert til gitt refusjon vil bli merket på elektroniske databaser som ulovlige for bruk på produkter