Privat Politikk

Sist endret 3. mars 2022

Vi setter pris på din interesse for nettsidene våre. Beskyttelse av personvernet ditt er veldig viktig for oss. Nedenfor informerer vi deg i detalj om håndteringen av dine data.

Denne personvernerklæringen klargjør arten, omfanget og formålet med behandlingen av personopplysninger innenfor vårt netttilbud og relaterte nettsider, funksjoner og innhold, samt ekstern tilstedeværelse på nett, f.eks. vår sosiale medieprofil.

Våre personvernforpliktelser

«Personopplysninger» betyr informasjon eller en mening om en identifisert person, eller en person som er rimelig identifiserbar. Strekkoder Norge ApS personvernpolicy gjelder for personlig informasjon som samles inn og/eller holdes av Strekkoder Norge ApS.

Denne personvernerklæringen forklarer også hvordan vi behandler «personopplysninger» om personer i EU (EU), som kreves i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Vi vil vurdere disse retningslinjene regelmessig, og vi kan oppdatere dem fra tid til annen.

Typen personopplysninger vi samler inn og oppbevarer

Vi samler inn personlig informasjon om brukerne våre for å tilby våre produkter, tjenester og kundeservice. Våre produkter, tjenester og kundestøtte tilbys gjennom mange plattformer, inkludert blant annet nettsteder, telefonapplikasjoner, e-post og telefon. Den spesifikke plattformen og produktet, tjenesten eller støtten du samhandler med kan påvirke personopplysningene vi samler inn.

Ikke all informasjonen som er forespurt, samlet inn og behandlet av oss er «personlig informasjon» fordi den ikke identifiserer deg som en spesifikk person. Denne «ikke-personlige informasjonen» dekkes ikke av denne personvernerklæringen. Imidlertid kan ikke-personlig informasjon brukes globalt eller kan være relatert til eksisterende personlig informasjon; når det i dette skjemaet vil bli behandlet som personlig informasjon. Som sådan vil denne personvernerklæringen liste begge typer informasjon for åpenhetens skyld.

I noen tilfeller kan brukere gi oss personlig informasjon uten at vi ber om det, eller på en måte som ikke er ment for innsamling av bestemte typer informasjon. Selv om vi kan ta rimelige skritt for å beskytte slike data, vil brukeren omgå våre systemer, prosesser og kontroller, og derfor vil informasjonen som gis ikke være underlagt denne personvernerklæringen.

I visse situasjoner kan brukere gi oss personlig informasjon på plattformer utenfor vår kontroll; for eksempel via sosiale nettverk eller fora. Selv om all informasjon som samles inn av oss er underlagt denne personvernerklæringen, vil plattformen som den ble formidlet av være styrt av dens egen personvernpolicy.

Hvordan vi samler inn personopplysninger

Informasjon som du spesifikt gir oss

Mens du bruker våre produkter og tjenester, kan du bli pålagt å oppgi visse typer personlig informasjon. Dette kan skje gjennom våre nettsider, våre applikasjoner, våre online chat-systemer, vår telefon, papirskjemaer eller ansikt-til-ansikt møter.

Vi kan be om, samle inn eller behandle følgende informasjon:

 • Kontodetaljer – brukernavn, passord
 • Kontaktdetaljer – e-postadresse, telefonnummer, nettadresse
 • Stedsdetaljer – fysisk adresse, faktureringsadresse
 • Identitetsdetaljer – fullt navn, firmanavn
 • Innholdsdata – tekstinndata, bilder, videoer
 • Finansiell informasjon – kredittkortdetaljer, bankoverføringsdetaljer, betalingsbehandlerdetaljer, skattenumre.
 • Brukergenerert innhold – strekkodenummer, ISBN-nummer, ISSN-nummer, produktnavn og beskrivelser, annen produktinformasjon, vedlegg, brukerprofiler, brukeranmeldelser, brukermeldinger etc.

Informasjon vi samler inn når du bruker tjenesten vår

Vi fører oversikt over interaksjonene vi har med brukerne våre, inkludert produktene, tjenestene og kundestøtten vi har levert. Dette inkluderer interaksjonene våre brukere har med plattformen vår, for eksempel når en bruker har sett på en side eller klikket på en knapp.

Når du kontakter oss, kan vi samle inn personlig informasjon som er iboende for kommunikasjonen. For eksempel, hvis vi blir kontaktet av deg på e-post, vil vi samle inn e-postadressen som er brukt.

Vi kan samle inn eller behandle følgende informasjon:

 • Metadata – IP-adresse, datamaskin- og tilkoblingsinformasjon, henvisningswebside, standard nettlogginformasjon, språkinnstillinger, tidssone, etc.
 • Enhetsinformasjon – enhetsidentifikator, enhetstype, enhetsplugins, maskinvarefunksjoner, etc.
 • Handlinger – sider vist, knapper klikket, tid brukt på visning, søkeord osv.
 • Bruksdata – besøkte nettsteder, interesse for innhold, tilgangstider

Cookies

Vi, og tredjeparter som vi samarbeider med, kan bruke informasjonskapsler, web-beacons, tagger, skript, lokale delte objekter som HTML5 og Flash (noen ganger kalt «flash-informasjonskapsler»), annonseringsidentifikatorer (inkludert mobilidentifikatorer som Apples IDFA eller Googles Annonserings-ID) og lignende teknologi

nology («informasjonskapsler») i forbindelse med din bruk av våre nettsteder, tredjeparts nettsteder og mobilapplikasjoner. Informasjonskapsler kan ha unike identifikatorer, og finnes blant annet på datamaskinen eller mobilenheten din, i e-poster vi sender til deg og på nettsidene våre. Informasjonskapsler kan overføre informasjon om deg og din bruk av nettsidene våre, slik som nettlesertype, søkepreferanser, IP-adresse, data knyttet til annonser som har blitt vist til deg eller som du har klikket på, og dato og klokkeslett for bruken din . Informasjonskapsler kan være vedvarende eller lagres kun under en individuell økt.

Formålene vi bruker informasjonskapsler til på nettsidene våre inkluderer:

Formål: Forklaring

Prosesser: Har til hensikt å få våre nettsider og tjenester til å fungere slik du forventer.

Autentisering, sikkerhet og overholdelse: Beregnet på å forhindre svindel, beskytte dataene dine mot alle uautoriserte parter og overholde juridiske krav.

Preferanser: Ment å hjelpe med å huske informasjon om hvordan du foretrekker at nettsidene oppfører seg og ser ut…

Varsler (Notifikaitions): Beregnet på å tillate eller forhindre meldinger om informasjon eller alternativer som vi tror kan forbedre bruken din av nettsidene våre. For eksempel kan vi bruke en informasjonskapsel som hindrer oss i å vise deg e-postregistreringsvarselet hvis du allerede har sett det.

Annonsering: Hensikten er å gjøre annonsering mer relevant for brukere og mer verdifull for annonsører. For eksempel kan vi bruke informasjonskapsler for å vise deg interessebaserte annonser, for eksempel annonser som vises til deg basert på dine besøk på andre nettsteder, eller for å fortelle oss om du nylig har klikket på en annonse.

Analytics: Beregnet på å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende bruker nettsidene våre. For eksempel kan vi bruke en informasjonskapsel som forteller oss hvordan søkeforslagene våre korrelerer med din interaksjon med søkesidene.

Du kan angi noen informasjonskapselpreferanser gjennom enheten eller nettleserinnstillingene, men å gjøre det kan påvirke funksjonaliteten til nettsidene våre. Metoden for å deaktivere informasjonskapsler kan variere avhengig av enhet og nettleser, men kan vanligvis finnes i enhetens eller nettleserinnstillingene eller sikkerhetsinnstillingene. For eksempel har iOS- og Android-enheter hver innstillinger som er utformet for å begrense former for annonsesporing. Vær oppmerksom på at endring av noen av disse innstillingene ikke hindrer visning av visse annonser til deg.

Lenker til andre nettsteder

På nettsiden vår vil du møte lenker til tredjeparts nettsteder. Disse koblingene kan være fra oss, eller de kan vises som innhold generert av andre brukere. Disse koblede sidene er ikke under vår kontroll, og vi er derfor ikke ansvarlige for deres handlinger. Før du oppgir din personlige informasjon via et annet nettsted, anbefaler vi deg å undersøke vilkårene og betingelsene for bruk av dette nettstedet og dets personvernerklæring.

Hvordan vi bruker personopplysninger

Informasjonen vi ber om, samler inn og behandler brukes primært til å gi brukerne produktet eller tjenesten de har bedt om. Mer spesifikt kan vi bruke din personlige informasjon til følgende formål:

 • å tilby våre tjenester eller produkter du har bedt om;
 • å gi teknisk eller annen støtte til deg;
 • å svare på henvendelser om våre tjenester, eller å svare på en klage;
 • å markedsføre våre andre programmer, produkter eller tjenester som kan være av interesse for deg (med mindre du har valgt bort slik kommunikasjon);
 • for å tillate feilsøking, testing og på annen måte betjene plattformene våre;
 • å utføre dataanalyse, forskning og på annen måte bygge og forbedre plattformene våre;
 • å overholde juridiske og regulatoriske forpliktelser;
 • hvis annet er tillatt eller påkrevd ved lov; eller
  for andre formål med ditt samtykke, med mindre du trekker tilbake samtykket for disse formålene.

Begrunnelsen for «lovlig behandling» som vi vil bruke personlig informasjon om brukerne på er (men er ikke begrenset til):

 • når en bruker har gitt samtykke;
 • når det er nødvendig for gjennomføring av en kontrakt som brukeren er part i;
 • behandling er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser;
 • behandling er nødvendig for å beskytte de vitale interessene til våre brukere eller til en annen fysisk person.
 • behandlingen gjøres for å forfølge våre legitime interesser, der disse interessene ikke krenker rettighetene til våre brukere.

Når vi avslører personlig informasjon

Våre tredjeparts tjenesteleverandører

Personopplysningene til brukere kan holdes eller behandles på våre vegne utenfor Norge, inkludert «i skyen», av våre tredjeparts tjenesteleverandører. Våre tredjeparts tjenesteleverandører er bundet av kontrakt til kun å bruke din personlige informasjon på våre vegne, i henhold til våre instruksjoner.

Våre tredjeparts tjenesteleverandører inkluderer:

 • Skyhosting, lagring, nettverk og relaterte leverandører
 • Leverandører av e-postmeldinger
 • Betalings- og bankleverandører
 • Markedsførings- og analyseleverandører
 • Sikkerhetsleverandører

Tredjepartsapplikasjoner

Gjennom Strekkoder Norge ApS API er det mulig for brukere å gi tredjepartsapplikasjoner tilgang til deres Strekkoder Norge ApS-konto. Avhengig av

tillatelser som er gitt, kan disse applikasjonene ha tilgang til personlig informasjon eller gjøre handlinger på brukernes vegne. Disse tredjepartsapplikasjonene er ikke kontrollert av oss og vil bli styrt av deres egne retningslinjer for personvern. Brukere kan fjerne tredjepartsapplikasjoner fra tilgang til dataene deres gjennom innstillingene.

Tredjepartsapplikationer

Strekkoder Norge ApS gør det muligt for brugere at give tredjepartsapplikationer adgang til deres Strekkoder Norge ApS – konto. Afhængig af tilladelser givet, kan disse applikationer få adgang til personlige oplysninger eller udføre handlinger på vegne af brugere. Disse tredjepartsapplikationer er ikke kontrolleret af os og vil være underlagt deres egne privatlivspolitikker. Brugere kan fjerne tredjepartsapplikationer fra at få adgang til deres data gennem indstillingerne.

Andre overføringer av data

Vi kan også utlevere din personlige informasjon til tredjeparter for følgende formål:

 • om nødvendig for å tilby våre tjenester eller produkter du har bedt om;
 • vi mottar rettskjennelser, stevninger eller andre forespørsler om informasjon fra rettshåndhevelse;
 • hvis annet er tillatt eller påkrevd ved lov; eller
 • til andre formål med ditt samtykke.

Siden vi er en global organisasjon, med kontorer over hele verden, kan personopplysningene dine bli behandlet av ansatte på alle våre kontorer.

Få tilgang til, korrigering eller nedlasting av din personlige informasjon

Du har rett til å be om tilgang til personopplysningene International Barcodes Limited har om deg. Med mindre et unntak gjelder, må vi tillate deg å se personopplysningene vi har om deg, innen en rimelig tidsperiode og uten urimelige utgifter uten kostnad. Hvis du ønsker å få tilgang til informasjon som ikke er tilgjengelig via plattformen, eller ønsker å laste ned all personlig informasjon vi har om deg i et bærbart dataformat, vennligst kontakt vår personvernansvarlig.

Du har også rett til å be om retting av personopplysningene vi har om deg. Hvis du trenger hjelp, vennligst kontakt vår kundestøtte.

Utøvelse av dine andre rettigheter

Du har en rekke andre rettigheter i forhold til personopplysningene International Barcodes Limited har om deg, men det kan være begrensninger på hvordan du kan utøve rettighetene. Dette skyldes i stor grad arten av produktene og tjenestene vi tilbyr. Mye av dataene vi samler inn er for å forenkle kontrakter mellom brukere, forenkle betalinger og gi beskyttelse for de legitime brukerne av markedsplassen vår – disse databrukene er beskyttet mot rettighetene nedenfor.

Du har rett til:

 • fravalg av direkte markedsføring, og profilering for markedsføring
 • sletting
 • midlertidig begrensning av behandlingen.

Sletting – Noe personlig informasjon og brukergenerert innhold kan ikke slettes da de brukes til å registrere kontrakter, dokumentere økonomiske transaksjoner og brukes til å gi viktig produktinformasjon for detaljhandelsmarkedet. Når det gjelder ikke-personlige data som kan kobles til personopplysninger, vil de enten bli slettet eller på annen måte anonymisert fra personopplysningene.

Midlertidig behandlingsbegrensning – under visse omstendigheter kan du utøve denne retten, spesielt hvis du mener at personopplysningene vi har ikke er nøyaktige, eller du mener at vi ikke har legitime grunner til å behandle informasjonen din. I begge tilfeller kan du utøve denne retten ved å kontakte vår personvernansvarlig.

Med mindre det er angitt annet sted, kan brukere utøve noen av rettighetene ovenfor ved å kontakte vår personvernansvarlig.

Sikkerhet

Vi bruker ulike sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene som sendes til oss, både under overføring og når vi mottar dem. Imidlertid er ingen metode for overføring over Internett eller via mobilenhet, eller metode for elektronisk lagring, 100 % sikker. Derfor, mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan revidere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen av personvernerklæringen vil styre vår innsamling, bruk og avsløring av informasjon om deg og vil være lokalisert her. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi legge ut en melding her som viser ikrafttredelsesdatoen for endringene. Ved å fortsette å få tilgang til eller bruke nettsidene våre etter at disse endringene trer i kraft, godtar du de reviderte personvernreglene.

For å kontakte vår personvernansvarlig

Hvis du har en forespørsel eller en klage på måten vi håndterer personopplysningene dine på, eller for å søke å utøve personvernrettighetene dine i forhold til personopplysningene vi har om deg, kan du kontakte vår personvernansvarlig på følgende måte:

Via epost:
[email protected]

Attn: Personvernansvarlig

Post:

Strekkoder Norge ApS

Græsted Hovedgade 34

3230 Græsted

I forbindelse med GDPR er vår personvernansvarlig også vår databeskyttelsesansvarlig (DPO).

Selv om vi bestreber oss på å løse klager raskt og uformelt, ber vi deg sende klagen skriftlig til vår personvernansvarlig, per post eller e-post som ovenfor, hvis du ønsker å gå videre til en formell personvernklage. Vi vil bekrefte din formelle klage innen 10 virkedager etter mottak.

Hvis du er i EU, kan du velge å i stedet sende inn en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighet (DPA). Listen over databeskyttelsesmyndigheter er på http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm.

Mer informasjon

Relevant juridisk grunnlag for datainnsamling i EU

I samsvar med art. 13 GDPR informerer vi deg om det juridiske grunnlaget for vår databehandling. Med mindre rettsgrunnlaget i databeskyttelseserklæringen er nevnt, gjelder følgende: Rettsgrunnlaget for å innhente samtykke er artikkel 6 (1) lit. a og Art. 7 DSGVO, det juridiske grunnlaget for behandlingen for utførelse av våre tjenester og gjennomføring av kontraktsmessige tiltak samt svar på henvendelser er Art. 6 (1) lit. b DSGVO, det juridiske grunnlaget for behandling for å oppfylle våre juridiske forpliktelser er art. 6 (1) lit. c DSGVO, og det juridiske grunnlaget for behandling for å ivareta våre legitime interesser er artikkel 6 (1) lit. f DSGVO. I tilfelle vitale interesser til den registrerte eller en annen fysisk person krever behandling av personopplysninger, art. 6 para. 1 lit. d DSGVO som rettslig grunnlag.

Sikkerhetstiltak

Vi tar passende tekniske tiltak i henhold til art. 32 GDPR, tatt i betraktning den nyeste teknologien, implementeringskostnadene og arten, omfanget, omstendighetene og formålene med behandlingen, samt den forskjellige sannsynligheten og alvorlighetsgraden av risikoen for rettigheter og friheter til fysiske personer og organisatoriske tiltak for å sikre et beskyttelsesnivå som er tilpasset risikoen.

Tiltak inkluderer spesielt å sikre konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet av data ved å kontrollere fysisk tilgang til dataene, samt deres tilgang, inndata, avsløring, tilgjengelighet og separering. Vi har også satt opp prosedyrer for å sikre glede av registrerte rettigheter, sletting av data og sårbarhet. Videre vurderer vi beskyttelse av personopplysninger allerede i utviklingen, eller valg av maskinvare, programvare og prosedyrer, i henhold til prinsippet om databeskyttelse gjennom teknologidesign og personvernvennlige standardinnstillinger (artikkel 25 DSGVO).

Samarbeid med prosessorer og tredjeparter

Hvis vi i forbindelse med vår behandling avslører data til andre personer og selskaper (kontraktsbehandlere eller tredjeparter), overfører dem til dem eller på annen måte gir tilgang til dataene, vil dette kun gjøres på grunnlag av en juridisk tillatelse ( hvis en overføring av dataene til tredjeparter, som kreves av betalingstjenesteleverandører, i henhold til Art. 6 (1) (b) GDPR for å oppfylle kontrakten), har du samtykket til en juridisk forpliktelse eller basert på våre legitime interesser ( f.eks. bruk av agenter, webhostere osv.).

Dersom vi gir tredjeparter i oppdrag å behandle data på grunnlag av en såkalt «kontraktsbehandlingskontrakt», gjøres dette på grunnlag av art. 28 GDPR

Overføringer til tredjeland

Hvis vi behandler data i et tredjeland (dvs. utenfor EU (EU) eller Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS)) eller i sammenheng med bruk av tredjepartstjenester eller utlevering eller overføring av data til tredjeparter, vil dette kun gjøres hvis det skal oppfylle våre (før) kontraktsmessige forpliktelser, på grunnlag av ditt samtykke, på grunnlag av en juridisk forpliktelse eller på grunnlag av våre legitime interesser. Med forbehold om juridiske eller kontraktsmessige tillatelser, behandler eller får vi dataene behandlet i et tredjeland kun i nærvær av de spesielle betingelsene i Art. 44 ff. DSGVO. At behandlingen er f.eks. på grunnlag av spesifikke garantier, slik som det offisielt anerkjente nivået av databeskyttelse (f.eks. for USA gjennom Privacy Shield) eller overholdelse av offisielt anerkjente spesielle kontraktsforpliktelser (såkalte «standard kontraktuelle klausuler».

Rettigheter til registrerte

Du har rett til å be om bekreftelse på om de aktuelle dataene blir behandlet og om informasjon om disse dataene samt om ytterligere informasjon og kopi av dataene i henhold til art. 15 GDPR. Du har deretter. Kunst. 16 DSGVO retten til å kreve utfylling av opplysningene om deg eller retting av de uriktige opplysningene om deg. I samsvar med art. 17 GDPR har de rett til å kreve at de aktuelle dataene slettes umiddelbart eller alternativt kreve en begrensning av behandlingen av data iht. 18 GDPR. Du har rett til å kreve at opplysningene om deg, som du har gitt oss, innhentes i samsvar med art. 20 GDPR og be om overføring av dem til andre ansvarlige. Du har en perle. Kunst. 77 DSGVO rett til å sende inn en klage til den kompetente tilsynsmyndigheten.

Sletting av data

Dataene som behandles av oss slettes eller begrenses i beh

ta lagret av oss slettes så snart de ikke lenger er nødvendige for formålet, og slettingen er ikke i konflikt med noen lovpålagte lagringskrav. Med mindre dataene slettes fordi de er nødvendige for andre og legitime formål, vil behandlingen av dem bli begrenset. At dataene er blokkert og ikke behandlet til andre formål. Dette gjelder for eksempel data som må oppbevares av kommersielle eller skattemessige årsaker.

Ordrebehandling i nettbutikk og kundekonto

Vi behandler dataene til kundene våre som en del av bestillingsprosessen i vår nettbutikk for å la dem velge og bestille de valgte produktene og tjenestene, samt deres betaling og levering, eller utførelse.

De behandlede dataene inkluderer lagerdata, kommunikasjonsdata, kontraktsdata, betalingsdata og personer som er berørt av behandlingen tilhører våre kunder, prospekter og andre forretningspartnere. Behandling er for det formål å tilby kontraktsmessige tjenester i sammenheng med drift av en nettbutikk, fakturering, levering og kundeservice. Her bruker vi øktinformasjonskapsler for lagring av handlekurvens innhold og permanente informasjonskapsler for lagring av påloggingsstatus.

Behandlingen er basert på art. 6 para. 1 lit. b (gjennomføring av ordretransaksjoner) og c (lovpålagt arkivering) DSGVO. Informasjonen merket som nødvendig for etablering og oppfyllelse av kontrakten er nødvendig. Vi utleverer dataene til tredjeparter kun i forbindelse med utlevering, betaling eller i sammenheng med juridiske tillatelser og forpliktelser til juridiske rådgivere og myndigheter. Dataene vil bare bli behandlet i tredjeland hvis det er nødvendig for oppfyllelse av kontrakten (for eksempel på kundens forespørsel ved levering eller betaling).

På enkelte nettsteder kan brukere valgfritt opprette en brukerkonto, spesielt ved å kunne se bestillingene deres. Som en del av registreringen vil nødvendig obligatorisk informasjon bli formidlet til brukerne. Brukerkontoene er ikke offentlige og kan ikke indekseres av søkemotorer. Hvis brukere har avsluttet sin brukerkonto, vil deres data bli slettet med hensyn til brukerkontoen, med forbehold om at de oppbevares av kommersielle eller skatterettslige årsaker i henhold til art. 6 para. 1 lit. c DSGVO nødvendig. Informasjon på kundekontoen forblir til den slettes med påfølgende arkivering i tilfelle en juridisk forpliktelse. Det er brukernes ansvar å sikre sine data ved oppsigelse før utløpet av kontrakten.

Som en del av registreringen og omregistreringen og bruken av våre nettjenester lagrer vi IP-adressen og tidspunktet for den respektive brukerhandlingen. Lagringen er basert på våre legitime interesser, samt brukerens beskyttelse mot misbruk og annen uautorisert bruk. En overføring av disse dataene til tredjeparter finner ikke sted, med mindre det er nødvendig for å forfølge våre krav eller det foreligger en juridisk forpliktelse iht. Kunst. 6 para. 1 lit. c DSGVO.

Slettingen skjer etter utløpet av juridisk garanti og sammenlignbare forpliktelser, nødvendigheten av å oppbevare dataene kontrolleres hvert tredje år; ved juridiske arkiveringsplikter skjer slettingen etter utløpet (slutt av handelsrett (6 år) og skatterettslig (10 år) oppbevaringsplikt).

Eksterne betalingstjenesteleverandører

Vi bruker eksterne betalingstjenesteleverandører, gjennom hvis plattformer brukerne og vi kan foreta betalingstransaksjoner. Disse leverandørene har sine egne retningslinjer for personvern som gjelder for dataene de samler inn. F.eks

Paypal (https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full)

Visa (https://www.visa.co.nz/legal/privacy-policy.html)

Mastercard (https://www.mastercard.com/en-lb/about-mastercard/what-we-do/privacy.html)

American Express (https://www.americanexpress.com/us/content/legal-disclosures/privacy-center.html)

Stripe (https://stripe.com/nz/privacy)

Som en del av oppfyllelsen av kontrakter setter vi betalingstjenesteleverandørene på grunnlag av art. 6 para. 1 lit. b. DSGVO. Vi bruker forøvrig eksterne betalingstjenesteleverandører på grunnlag av våre legitime interesser. Natur. 6 para. 1 lit. DSGVO for å tilby våre brukere effektive og sikre betalingsalternativer.

Blant dataene som behandles av betalingstjenesteleverandørene er lagerdata, f.eks. navnet og adressen, bankdata, som kontonummer eller kredittkortnummer, passord, TAN og kontrollsummer, samt kontrakt, sammendrag og mottakerrelatert informasjon. Informasjonen er nødvendig for å fullføre transaksjonene. Dataene som legges inn vil imidlertid kun bli behandlet og lagret av betalingstjenesteleverandørene. At vi ikke mottar noen konto- eller kredittkortinformasjon, men kun informasjon med bekreftelse eller negativ avsløring av betalingen. Dataene kan overføres av betalingstjenesteleverandørene til kredittrapporteringsbyråer. Denne overføringen tar sikte på identitets- og kredittsjekk. For dette henviser vi til vilkårene og personvernreglene til betalingstjenesteleverandører.

For betalingstransaksjonene gjelder vilkårene og betingelsene og personvernerklæringen til de respektive betalingstjenesteleverandørene, som er tilgjengelige på de respektive nettsidene, eller transaksjonsapplikasjonene. Vi viser også til disse for ytterligere informasjon og hevdelse av angrerett, informasjon og andre registrerte.

Administrasjon, økonomiregnskap, kontororganisering, kontaktledelse

Vi behandler data i forbindelse med administrative oppgaver og organisering av virksomheten vår, finansregnskap og overholdelse av juridiske forpliktelser, som for eksempel arkivering. Ved å gjøre dette behandler vi de samme dataene som vi behandler i løpet av å yte våre kontraktsmessige tjenester. Behandlingsprinsippene er art. 6 para. 1 lit. c. DSGVO, Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO. Behandlingen påvirker kunder, prospekter, forretningspartnere og besøkende på nettstedet. Formålet med og interessen for behandling ligger i administrasjon, finansregnskap, kontororganisering, dataarkivering, det vil si oppgaver som tjener til å opprettholde vår virksomhet, utføre våre oppgaver og yte våre tjenester. Slettingen av dataene når det gjelder kontraktsmessig ytelse og kontraktsmessig kommunikasjon tilsvarer informasjonen gitt i disse behandlingsaktivitetene.

Vi avslører eller overfører data til finansadministrasjonen, konsulenter, for eksempel skatteregnskapsførere eller revisorer, og andre honoraragenter og betalingstjenesteleverandører. Videre, basert på våre forretningsinteresser, lagrer vi informasjon om leverandører, promotører og andre forretningspartnere, f.eks. for senere kontakt. Vi lagrer vanligvis dette flertallet av bedriftsrelaterte data permanent.

Nyhetsbrev

Med følgende informasjon informerer vi deg om innholdet i vårt nyhetsbrev, samt registrerings-, utsendelses- og statistiske evalueringsprosedyrer samt din rett til å protestere. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du kvitteringen og prosedyrene beskrevet.

Innhold i nyhetsbrevet: Vi sender nyhetsbrev, e-post og andre elektroniske varsler med annonseinformasjon (heretter «nyhetsbrev») kun med samtykke fra mottakeren eller en lovlig tillatelse. I den grad innholdet i et nyhetsbrev er konkret beskrevet, er det autoritativt for brukernes samtykke. Vårt nyhetsbrev inneholder for øvrig informasjon om våre tjenester og oss.

Dobbel opt-in og logging: Påmelding til vårt nyhetsbrev gjøres i en såkalt dobbel-opt-in prosedyre. Etter registrering vil du motta en e-post som ber deg bekrefte registreringen. Denne bekreftelsen er nødvendig for at ingen skal kunne registrere seg med eksterne e-postadresser. Registreringen for nyhetsbrevet vil bli logget for å bevise registreringsprosessen i henhold til lovkravene. Dette inkluderer lagring av påloggingen og bekreftelsestidspunktet, samt IP-adressen. På samme måte vil endringer i dataene dine som er lagret hos leverandøren av frakttjenester, logges.

Påloggingsinformasjon: For å abonnere på nyhetsbrevet er det tilstrekkelig å oppgi e-postadressen din. Eventuelt ber vi deg oppgi navn i nyhetsbrevet for personlig adresse.

Utsendelse av nyhetsbrev og tilhørende resultatmåling er basert på samtykke fra mottakerne iht. Kunst. 6 para. 1 lit. a, Art. 7 DSGVO i.V.m § 7 Abs. 2 nr. 3 UWG eller hvis samtykke ikke er nødvendig, basert på våre legitime interesser i direkte markedsføring iht. Kunst. 6 para. 1 lt. F. DSGVO i.V.m. § 7 Abs. 3 UWG.

Loggingen av registreringsprosessen er basert på våre legitime interesser iht. Kunst. 6 para. 1 lit. f DSGVO. Vår interesse ligger i bruken av et brukervennlig og sikkert nyhetsbrevsystem, som tjener både våre forretningsinteresser og brukernes forventninger og også lar oss bevise vårt samtykke.

Oppsigelse / Tilbakekall – Du kan si opp mottaket av vårt nyhetsbrev når som helst, dvs. Tilbakekall ditt samtykke. En lenke for å avbryte nyhetsbrevet finner du på slutten av hvert nyhetsbrev. Vi kan lagre de innsendte e-postadressene i opptil tre år basert på våre legitime interesser før vi sletter dem for å gi forhåndssamtykke. Behandlingen av disse dataene er begrenset til formålet med et mulig forsvar mot krav. En individuell forespørsel om kansellering er mulig når som helst, forutsatt at den tidligere eksistensen av et samtykke samtidig bekreftes.

Google Tag Manager

Google Tag Manager er en løsning som lar oss administrere såkalte nettstedstagger gjennom ett grensesnitt (inkludert for eksempel Google Analytics og andre Google-markedsføringstjenester i vårt netttilbud). Tag manageren selv (som implementerer taggene) behandler ikke brukernes personlige data. Når det gjelder behandlingen av brukernes personopplysninger, vises det til følgende informasjon om Googles tjenester. Retningslinjer for bruk: https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/

Google Analytics

Basert på våre legitime interesser (dvs. interesse for analysen, optimalisering, en

d økonomisk drift av vårt netttilbud i henhold til art. 6 (1) lit. DSGVO), bruker Google Analytics en nettanalysetjeneste levert av Google LLC («Google»). Google bruker informasjonskapsler. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om bruken av netttilbudet til brukerne, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

Google er sertifisert under Privacy Shield-avtalen, som gir en garanti for å overholde europeisk personvernlovgivning (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active ).

Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne til å evaluere bruken av vårt netttilbud av brukere, for å samle rapporter om aktivitetene innenfor dette netttilbudet og for å gi oss ytterligere tjenester knyttet til bruken av dette netttilbudet og internettbruken. I dette tilfellet kan pseudonyme bruksprofiler for brukerne opprettes fra de behandlede dataene.

Vi bruker kun Google Analytics med aktivert IP-anonymisering. Dette betyr at IP-adressen til brukerne vil bli forkortet av Google i EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der.

IP-adressen som sendes inn av brukerens nettleser, vil ikke bli slått sammen med andre data levert av Google. Brukere kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren tilsvarende; Brukere kan også forhindre Googles innsamling av dataene som genereres av informasjonskapselen og relatert til bruken av netttilbudet og behandlingen av slike data av Google ved å laste ned og installere nettleserplugin-modulen som er tilgjengelig på følgende lenke: http:/ /tools.google.com/dlpage/gaoptout

For mer informasjon om Googles databruk, ansettelser og nedsettende alternativer, les Googles personvernregler (https://policies.google.com/technologies/ads) og Googles annonseinnstillinger (https://adssettings.google.com/authenticated)

Personopplysningene til brukere vil bli slettet eller anonymisert etter 26 måneder.

Google Universal Analytics

Vi bruker Google Analytics i utformingen som «Universal Analytics». «Universal Analytics» betyr en prosess av Google Analytics, der brukeranalysen er basert på en pseudonym bruker-ID og dermed opprettes en pseudonym profil av brukeren med informasjon fra bruk av forskjellige enheter (såkalt «cross-device tracking»),

Målretting med Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å vise annonser som vises i Google og dets tilknyttede annonseringstjenester, kun de brukerne som har vist interesse for vårt netttilbud eller som har visse egenskaper (f.eks. interesser i bestemte emner eller produkter besøkt av dem) som vi sender til Google (såkalt «remarketing» eller «Google Analytics-målgrupper»). Med remarketingmålgrupper ønsker vi også å sikre at annonsene våre møter brukernes potensielle interesse.

© Copyright 2023 Strekkoder Norge ApS