Diverse klistremerker og etiketter

Diverse klistremerker og etiketter

Alt etter dine ønsker

Vi skriver ut klistremerker og etiketter til alle kommersielle formål, i (nesten) alle former og i høy kvalitet. Skriveren vår bruker termisk overføring som trykkprosess, noe som gjør at vi kan skrive ut pålitelige, skannbare etiketter med lang holdbarhet.

Noen av funksjonene i etikettutskriften vår

Høye utskriftsstandarder

Våre etikettskrivere sørger for at blekkspredningen holdes på et minimum, og at alle strekkodeklistremerker skrives ut i henhold til de riktige spesifikasjonsreglene for strekkodebilder. Dette sikrer at strekkodeetikettene enkelt kan skannes og dekodes av strekkodeskannere.
Dessuten trykker vi med en oppløsning på 600 dpi, slik at selv små grafiske elementer blir skarpe og lette å lese.

Tekst og grafikk over strekkodebildet

Hvis du ønsker å få trykt en tekstlinje over strekkodene (f.eks. firma- eller produkttittel) eller firmalogo/ikon, er dette inkludert i standardprisene våre – oppgi dette når du kontakter oss eller legger inn en bestilling.

Leveringstid

Vi bestreber oss på å få klistremerkene dine trykt og sendt til deg så raskt som mulig. Beregn imidlertid opptil 7 virkedager for trykking og levering (innenfor Norge).

Fraktkostnader

  • Levering til Norge: Gratis frakt ved kjøp fra 7500 NOK, ellers 395 NOK.
  • Resten av Norden: Sverige: 115 NOK (gratis fra 2400 NOK), Finland: 160 NOK (gratis fra 4000 NOK), Færøyene: 250 NOK (gratis fra 5500 NOK), Grønland og Island: 395 NOK (gratis fra 7500 NOK)
  • Resten av Europa: Vennligst kontakt oss.

Vårt produktutvalg av klistremerker

Klikk på lenkene for å se de ulike klistremerkeprodukter våre:

Fargede og runde klistremerker

Fargede og runde etiketter

EAN-13 og mer
Egendefinerte klistremerker

Egendefinerte etiketter

Velg ditt eget design

Mer informasjon om klistremerker og strekkoder

Ta gjerne en titt på FAQ-siden vår eller kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger råd.

Hva er forskellen på Thermo-Print og Laser-Print?

En termoprinter, også kendt som en termisk labelprinter, er en type printer, der bruger varme til at printe tekst eller billeder på et printmedie. En termotransferprinter, som den vi bruger hos Strekkoder Norge, bruger termotransferprintteknologi, hvor blækket overføres fra et termisk bånd til etiketmediet.

En laserprinter er derimod en type printer, der bruger statisk elektricitet til at printe tekst og billeder på et printmedie, som regel papir. Processen er baseret på det, der kaldes xerografi, hvor ladede tonerpartikler overføres til papiret og derefter smelter på papiret ved hjælp af varme og tryk.

Fordelen ved termoprint, bortset fra den højere printhastighed, er de printede etiketters ekstreme holdbarhed: Det voks- eller harpiksbånd, der bruges til termoprint, er i sig selv vandafvisende i modsætning til kulstofbaseret toner. Disse etiketmaterialer har også en høj rivestyrke og en billedkvalitet, der holder i årevis, hvorimod papirbaserede etiketter siges at have en kortere levetid og mindre holdbarhed. Det er derfor, at vi hos Strekkoder Norge printer etiketter ved hjælp af termotransferteknologi.

Anbefales for deg