Labels og Etiketter

Labels og Etiketter  stregkode labels EANLabels og Etiketter  stregkode labels ISBNLabels og Etiketter  stregkode labels qrLabels og Etiketter  stregkode labels itf 14

Forbedre effektiviteten og kundeopplevelsen

I en hektisk detaljhandel er effektivitet og handleopplevelse av største betydning. Strekkodeetikettene spiller en nøkkelrolle i dette arbeidet ved at de fungerer som en bro mellom den fysiske og den digitale verdenen og knytter produktene i hyllene til store databaser med informasjon.

Vi skriver ut etiketter for alle kommersielle formål, i (nesten) alle former og i høy kvalitet. Skriveren vår bruker termisk overføring som trykkprosess, noe som gjør at vi kan skrive ut pålitelige, skannbare etiketter med lang holdbarhet.

Noen av funksjonene i etikettutskriften vår

1. Høye utskriftsstandarder: Våre etikettskrivere sørger for at blekkspredningen holdes på et minimum, og at alle strekkodeetiketter skrives ut i henhold til de riktige spesifikasjonsreglene for strekkodebilder. Dette sikrer at strekkodeetikettene enkelt kan skannes og dekodes av strekkodeskannere.

2. Tekst og grafikk over strekkodebildet: Hvis du har behov for å få trykt en tekstlinje over strekkodene (f.eks. firma- eller produkttittel) eller firmalogo/ikon, er dette inkludert i standardprisene våre – oppgi det i forespørselen når du kontakter oss eller legger inn en bestilling.

3. Leveringstid: Vi bestreber oss på å få etikettene dine trykt og sendt til deg så raskt som mulig. Beregn imidlertid opptil 7 virkedager for utskrift og levering (innenfor Norge).

4. Fraktkostnader:

  • Levering til Norge, Sverige, Finland: Fast pris 230 kr.
  • Levering til Grønland, Færøyene, Island: Fast pris 700 kr.
  • Øvrige Europa: Ta kontakt med oss.

Vårt produktutvalg av etiketter

Klikk på lenkene for å se de ulike etikettproduktene våre.

EAN og ISBN i forskjellige størrelser

EAN- og ISBN-Labels

QR-kode etiketter

Etiketter med QR-kode

Farvede og runde etiketter

Runde fargede etiketter

ITF-14

ITF-14 Etiketter for emballasje

Etiketter til emballasje
Code 39 eller 128 etiketter til kontor

Sekvensielle inventaretiketter

Code 39 eller 128
Egendefinerte etiketter

Egendefinerte etiketter

Velg ditt eget design

Mer informasjon om etiketter og strekkoder

Ta gjerne en titt på FAQ-siden vår eller kontakt oss hvis du har spørsmål eller trenger råd.

Hva er forskellen på Thermo-Print og Laser-Print?

En termoprinter, også kendt som en termisk labelprinter, er en type printer, der bruger varme til at printe tekst eller billeder på et printmedie. En termotransferprinter, som den vi bruger hos Strekkoder Norge, bruger termotransferprintteknologi, hvor blækket overføres fra et termisk bånd til etiketmediet.

En laserprinter er derimod en type printer, der bruger statisk elektricitet til at printe tekst og billeder på et printmedie, som regel papir. Processen er baseret på det, der kaldes xerografi, hvor ladede tonerpartikler overføres til papiret og derefter smelter på papiret ved hjælp af varme og tryk.

Fordelen ved termoprint, bortset fra den højere printhastighed, er de printede etiketters ekstreme holdbarhed: Det voks- eller harpiksbånd, der bruges til termoprint, er i sig selv vandafvisende i modsætning til kulstofbaseret toner. Disse etiketmaterialer har også en høj rivestyrke og en billedkvalitet, der holder i årevis, hvorimod papirbaserede etiketter siges at have en kortere levetid og mindre holdbarhed. Det er derfor, at vi hos Strekkoder Norge printer etiketter ved hjælp af termotransferteknologi.

Anbefales for deg