Gratis strekkodegenerator på nettet

Gratis strekkodegenerator på nettet Wand barcode e1693932678615

Informasjon om gratis strekkodegeneratorer på nettet

Av og til får vi henvendelser fra kunder om en «gratis strekkodegenerator» som er tilgjengelig på Internett. Det er to måter de fungerer på.

1. EAN-13-nummer:

Dette er ikke lovlige strekkodenumre, men ofte et oppdiktet nummer. Generelt er det greit å bruke disse numrene så lenge det er til privat bruk. Hvis du ønsker å bruke EAN-13-numre i detaljhandelen, er det imidlertid ulovlig å bruke slike fiktive numre, og det kan føre til alvorlige problemer hvis noen oppdager det. Å kjøpe strekkoder på denne måten (eller fra noen svært billige leverandører) er ofte å spare penger på feil sted.

I begynnelsen er man selvsagt begeistret over å spare 100 kroner, men glemmer fort at dette kan få konsekvenser og til slutt bli dyrere enn det man sparer.

Hos oss får du derimot sertifiserte EAN-strekkodenumre!

2. Strekkodegrafikk:

Når du har mottatt strekkodenummeret/strekkodenumrene, er det flere måter å få en grafikk til strekkodene på. Disse er listet opp nedenfor:

  • Du kan finne en gratis strekkodegenerator på Internett og enten laste den ned eller produsere grafikken online ved å skrive inn strekkodenummeret. Ofte lar disse strekkodegeneratorene deg ikke justere størrelsen på strekkoden, og de produserer vanligvis bilder av svært lav kvalitet. Hvis du bruker mye penger på å få trykt emballasjen din, er det siste du ønsker å måtte trykke den på nytt på grunn av en feil i strekkodegrafikken.
  • Du kan få strekkodefonter til bruk på datamaskinen i Word eller et annet program. Dette fungerer ikke for strekkoder i detaljhandelen, og kvaliteten er ofte svært dårlig, noe som kan føre til problemer ved skanning.
  • Du kan kjøpe profesjonell programvare for strekkodegrafikk. De beste programmene koster selvsagt mye penger, og det kan være vanskelig å sette seg inn i programvaren. Dette er likevel det beste alternativet hvis du trenger hundrevis av strekkodegrafikk. Hvis ikke, er det sannsynligvis billigere og definitivt enklere å bruke det neste alternativet.
  • Her kan du kjøpe strekkodegrafikk til rimelige priser. Disse kan tilpasses fullt ut (i størrelse og definisjon) og leveres automatisk i standardstørrelse (600 dpi) i fire ulike filformater (jpeg, pdf, png og svg). Vi kan også legge til tekst over eller under grafikken, endre skrifttype eller annet hvis du ønsker det. Hvis du har spesielle ønsker, er du velkommen til å sende oss en e-post, så skal vi se hva vi kan gjøre.

Anbefales for deg