Hvordan får jeg strekkode for produktet mitt?

Detaljhandel strekkodepakker (EAN-13 format) kan kjøpes på vår detajlhandel Strekkodepakker side.

Du kan også bestille via email (vi vil gi deg en proformafaktura slik at du kan betale via bankoverføring).

Hva får jeg?

Hvis du bestiller en standard strekkodepakke for detaljhandel, vil vi sende strekkodenummerene til deg med bildene som vedlagte filer.

Du vil motta:

– et unikt EAN-13 strekkodenummer;
– et PDF-garantisertifikat
– strekkodebilder (4 forskjellige formater: jpeg, pdf, png, svg)
– Strekkoderegistrering på barcodesdatabase.org
– Instruksjoner for Hvordan du bruker strekkoden

Du kan så enkelt innlemme strekkodebildene i produktemballasjen og begynne å bruke strekkoden. Når en forhandler først mottar strekkoden og produktet, vil de skanne strekkoden inn i systemet og legge inn produktinformasjonen. Etter dette, når strekkoden skannes i kassen, vises produktinformasjonen automatisk.

Den offisielle strekkodestørrelsen for detaljhandelen er 37,29×25,93mm. Strekkoden kan offisielt krympes til 80% av dette (dvs. rundt 20x30mm) uten at skannbarheten påvirkes, men hvis den reduseres mye mer enn dette, vil strekkodeskannere noen ganger ha problemer med å skanne strekkoden. Noen forhandlere krever også at strekkoden oppfyller minimumsspesifikasjonene, så hvis det er mulig, bør strekkoden være over 80% av standardstørrelsen. Fullstendige spesifikasjoner kan sees her.

EAN-13 Barcode Image
EAN-13 Strekkodebilde

 

Hva mer kan du få?

1. ITF-14 Kartongkoder

Dette er strekkoder for de ytre kartongene laget av din EAN-13-strekkode for bruk på kartonger med et bestemt antall av varen. dvs. en boks med 12 kan ha en ITF-14 kartongkode på seg. Disse kreves av noen forhandlere, men er ikke alltid nødvendige.

2. ISBN eller ISSN bilder

Disse kreves bare for bøker og blader.