Hva vi garanterer

Vi garanterer at:

  1. Alle solgte EAN-13- eller UPC-A-strekkodenumre er unike for deg og ditt produkt – de har ikke blitt brukt til et detaljhandelprodukt før, og de vil heller ikke selges til en annen part på noe tidspunkt.
  2. Du blir ikke belastet medlemskapsavgift eller årlig medlemsavgift. Alle strekkoder selges mot en engangsavgift.
  3. Eventuelle kjøpte strekkoder er lovlige for bruk over hele verden. Våre EAN-13-numre er egnet for internasjonal bruk, og UPC-A-numre er best for bruk i USA.
  4. Alle strekkodenumre blir sjekket for ulovlig bruk før de blir solgt. På ingen tid kan noen lovlig bruke strekkoden din på produktet uten din tillatelse.
  5. Alle strekkodebilder leveres som bilder av høy kvalitet (600 dpi) i 5 forskjellige grafiske formater. De leveres i standardstørrelsen for den strekkoden med mindre annet er forespurt.
  6. Informasjonen på nettstedet vårt er i samsvar med vår kunnskap på det tidspunktet. Vi vil hjelpe deg, og vil gjøre vårt beste for å gjøre det. I tilfelle vi ikke kan hjelpe, vil vi prøve å lede deg til et annet selskap som kan.

Hva vi garanterer
Garantien ovenfor gis av Strekkoder Norge ApS sammen med IBN (International Barcodes Network), vår internasjonale partner som leverer våre internasjonale strekkoder.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om vårt firma eller våre strekkoder, eller se vår FAQ-side.