Gratis online strekkodegenerator

Nogle gange får vi henvendelser fra kunder om «free barcode generators» eller gratis online strekkodegenerator, der er tilgængelige på internettet. Der er to måder på, hvordan de arbejder.

1. EAN-13-numre:

Dette er ikke lovlige strekkodenumre, men ofte et oppdiktet nummer. Generelt er det greit å bruke disse numrene så lenge det er til privat bruk. Hvis du ønsker å bruke EAN-13-numre i detaljhandelen, er det imidlertid ulovlig å bruke slike fiktive numre, og det kan føre til alvorlige problemer hvis noen oppdager det. Å kjøpe strekkoder på denne måten (eller fra noen svært billige leverandører) er ofte å spare penger på feil sted.

I utgangspunktet er folk selvsagt glade for å spare 100 kroner, men glemmer fort at det kan få konsekvenser og til slutt bli dyrere enn det de sparer.

Hos oss, derimot, får du sertifiserte EAN-strekkodenumre.

2. Strekkodegrafikk:

Når du har mottatt strekkodenummeret / strekkodenumrene, finnes det ulike måter å få en grafikk til strekkodene på. Disse er listet opp nedenfor:

  • Du kan finne en gratis strekkodegenerator på Internett og enten laste den ned eller produsere grafikken online ved å skrive inn strekkodenummeret. Ofte lar disse strekkodegeneratorene deg ikke justere størrelsen på strekkoden, og de produserer vanligvis bilder av svært lav kvalitet. Hvis du bruker mye penger på å få trykt emballasjen din, er det siste du ønsker å måtte trykke den på nytt på grunn av en feil i strekkodegrafikken.
  • Du kan få strekkodefonter til bruk på datamaskinen i Word eller et annet program. Dette fungerer ikke for strekkoder i detaljhandelen, og kvaliteten er ofte svært dårlig, noe som kan føre til problemer ved skanning.
  • Du kan kjøpe profesjonell programvare for strekkodegrafikk. De beste programmene koster riktignok mye penger, og det kan være vanskelig å lære seg programmet. Dette er likevel det beste alternativet hvis du trenger hundrevis av strekkodegrafikk. Hvis dette ikke er tilfelle, er det sannsynligvis billigere og definitivt enklere å bruke neste alternativ.
  • Du kan kjøpe strekkodegrafikk her – til rimelige priser. Disse er helt tilpasningsdygtige ( i størrelse og definition) og bliver automatisk leveret i standart størrelse (600dpi) i firer forskellige filformater (jpeg, pdf, png & svg). Vi kan også tilføje noget tekst oven over eller nedenunder grafikken eller ændre skrifttype eller andet hvis du ønsker dette. Hvis du har spesielle ønsker, er du velkommen til å sende oss en e-post, så skal vi se hva vi kan gjøre.