CD og DVD Strekkoder

Her kan kjøpes CD og DVD Strekkoder. Disse er EAN-13 detalj strekkoder som brukes på alle detaljhandelprodukter, inkludert CDer.

Disse strekkodene kan brukes til å selge CDer eller DVDer i butikker og online, inkludert Amazon, CD Baby etc.

Strekkodebutikken vår er automatisert – så hvis du kjøper dette produktet, blir det automatisk sendt til deg innen få minutter.

 • CD-strekkodepakke

  CD Strekkode pakke

  UMIDDELBAR LEVERING AV E-POST – EAN-13 Strekkodenummer (eller UPC-A på forespørsel) i CD Strekkode Pakke, Strekkodebilder (i 4 forskjellige formater for enkelhets skyld), et garantisertifikat som sier at du er den eneste juridiske eieren av dette strekkodnummeret, og gratis strekkoderegistrering på International Barcodes Database. Disse strekkodene er egnet for bruk på CD-er og DVD-er.

  CD Strekkode numre & bilder
  Mengde Pris per strekkode (N. Kr.)
  1 320 kr
  2+ 290 kr
  5+ 250 kr 225 kr
  10+ 150 kr 135 kr
  20+ 120 kr
  30+ 105 kr
  50+ 68 kr
  80+ 45 kr
  100+ Vennligst kontakt oss
  Legg i handlekurv

Se vår side om strekkoderegistrering for informasjon om fordelene med strekkoderegistrering. Denne tilleggstjeneste er valgfri og vi tilbyr den for å profilere produktet ditt på nettet. Den er gratis inkludert i våre strekkodepakker.

Hvis du trenger en bok strekkode, magasin strekkode, CD strekkode, DVD strekkoder eller UPC strekkode, klikk deretter gjennom disse koblinger. Forskjellen mellom UPC og EAN-13 strekkoder kan sees her.